1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Компютърни аксесоари, части
  4. Аксесоари, части
  5. Аксесоари, части - Област Русе
  6. Аксесоари, части - Русе
  7. Аксесоари, части - Център
Звукова карта Creative SoundBlaster E5 с Гаранция от Tehnologichno.bg
Добавена 13 септември 2021 г.

Звукова карта Creative SoundBlaster E5 с Гаранция от Tehnologichno.bg

199 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Благодарим Ви за интереса към наш продукт !

Можете да поръчате и на нашия сайт: tehnologichno.bg/product/zvukova-karta-creative-soundblaster-e5

Статус: Втора употреба
Гаранция: 6 months
Портове: 4x3.5mm, 1xUSB
ОБЩ ПРЕГЛЕД
Sound Blaster E5 е 24-битов/192kHz USB DAC с висока разделителна способност и преносим усилвател за слушалки. Изграден с прецизни аудиофилски компоненти, най-добрият в класа 600 омов усилвател за слушалки и aptX технология за Bluetooth ®, Sound Blaster E5 е идеалният аудио компонент за любителите на музиката, независимо дали са в движение или до компютъра/Mac.

Проектиран за аудиофила във вас
Sound Blaster E5 е проектиран от нулата, за да възпроизвежда висококачествен звук с минимални изкривявания и шум. Той е изграден върху водещия цифрово-аналогов преобразувател Cirrus Logic CS4398 (DAC), с впечатляващо високо съотношение сигнал/шум 120dB (SNR), което поддържа честота на дискретизация до 24-битова/192kHz резолюция.

Компактен външен USB DAC за компютър / MAC
Sound Blaster E5 е резултат от безмилостната аудио иновация на Sound Blaster от ерата на компютрите, подкрепена от десетилетия на легендарния аудио инженерен опит. С доказан опит в предоставянето на висококачествен компютърен звук за проницателни уши, E5 сега носи аудио изживяване с висока разделителна способност за вашето използване с лаптопи, смартфони и таблети.

АУДИО ИЗПЪЛНЕНИЕ

ВРЕМЕОригинални16-битов / 44.1kHz24-битов / 192kHz
Аудиото с висока разделителна способност се измерва чрез битова дълбочина и честота на дискретизация, които се използват при цифрово аудио запис. Колкото по -голям е броят битове, толкова по -близо е аудио файлът до оригиналния звук.

16-битов / 44.1kHz
24-битов / 192kHz
Възпроизвеждане на аудио с висока резолюция
Sound Blaster E5 може да декодира аудио файлове, вариращи от MP3 и компактдискове (16-битов/44kHz) до 24-битови/192kHz файлове с висока разделителна способност, било то от вашия компютър/Mac или други интелигентни устройства.

Захранва слушалки с висок импеданс, с превключвател с двойно усилване.
Най-добрият в класа усилвател за слушалки Texas Instrument TI6120A2 ви позволява да захранвате всяка от слушалките, предлагани на пазара, като ви дава яснота, детайли и обща стойност на хармонично изкривяване плюс шум (THD+N) от 0,005%.

Усилвателят за слушалки използва дизайн на ток при поискване в изхода за слушалки, което позволява на усилвателя да реагира бързо без риск от изкривяване на изхода. Когато внезапно е необходимо голямо количество мощност, усилвателят може да реагира изключително бързо, без да повишава нивото на шума и по този начин влошава съотношението сигнал / шум.

Имате ли в колекцията си различни нормални и изискващи мощност слушалки? Превключвателят с двойно усилване също ви позволява да съпоставите слушалките с правилния импеданс от Sound Blaster E5. Това ви дава гъвкавост при слушане на музика с най -оптималния обем на възпроизвеждане.

16 ОМ - 120 ОМ (ДО 5 dB)
120Ω - 600Ω ( ДО 15 dB)
7.1 Поддръжка за виртуален съраунд
Sound Blaster E5 поддържа виртуални 7.1-канални аудио входни сигнали за доставяне на реалистични игрови ефекти и звукови сигнали с почти перфектна точност и позициониране чрез вашите слушалки! 3

Много нисък изходен импеданс - 2.2 Ohm
Слушалките, подобно на потребителските говорители, имат определени класове, позволяващи на производителите на усилватели, приемници и т.н. да проектират с оглед на тези стандарти. Обикновено различните видове слушалки попадат между 16-32 ома за потребителски или домашни приложения и 600 ома за приложения за излъчване.

При проектирането на Sound Blaster E5 нашите инженери изместиха границите, като специално проектираха усилвателната верига за слушалки с много нисък изходен импеданс от 2,2 ома. Това позволява на Sound Blaster E5 да побере двата крайни края на слушалките на пазара-от най-взискателните студийни слушалки с висок импеданс до най-чувствителните нискоимпедансни монитори в ушите-като същевременно сведе до минимум въвеждането на изкривяване на аудио съдържанието, причинено от вариация в честотната характеристика.

Възпроизвеждане на аудио без трептене
Sound Blaster E5 поддържа асинхронен режим, който е по -добър от другите USB режими за пренос на данни. Данните се „изтеглят“ от компютъра под контрола на Sound Blaster E5, а не се „изтласкват“ към DAC.

Това позволява на DAC да обработва цифровия сигнал в оптималното му време, като по този начин осигурява възможно най -ниското изходно трептене и възможно най -доброто качество на звука с минимални изкривявания.

ТЕХНОЛОГИЯ

Скаутски режим
Тази технология, насочена към игрите, ви позволява да чувате враговете си от по -далеч и да спечелите ясно тактическо предимство в битка. 2

Запис с двойна ориентация с технология CrystalVoice ™
Sound Blaster E5 записва чрез вградени двойни микрофони със сензор за автоматично ориентиране, който реагира на пейзажна или портретна ориентация, позволявайки стерео запис на смартфони или таблети.

Sound Blaster E5 също така разполага с CrystalVoice ™ технология, набор от подобрения за аудио запис, вградени в цифровия сигнален процесор (DSP), който намалява шума и осигурява ясни разговори и гласови записи, било то от мобилни телефони или чрез Skype конференции.

Комуникационните профили като A2DP, HFP и AVRCP се поддържат за гласови повиквания.

Оптимизирайте звука си с многоядрен процесор SB-AXX1 ™
Sound Blaster E5 е създаден и за забавление. Включен в Sound Blaster E5 е многоядрен процесор SB-Axx1, предназначен да подобри аудио изживяванията, като например увеличаване на дълбочината и пространствената ширина на звука, който чувате, било то във филми или игри.

Процесорът SB-Axx1 също запазва всички ваши настройки за аудио еквалайзер, така че да можете да се наслаждавате на вашия персонализиран звук, независимо дали Sound Blaster E5 е свързан към компютър или като самостоятелен усилвател за слушалки.

СОФТУЕР

Подобрен аудио реализъм със SBX Pro Studio
Насладете се на потапящ аудио реализъм със SBX Pro Studio, когато гледате филми или играете игри.

SBX Pro Studio може да бъде изключен, когато слушате висококачествен звук без загуби, така че да можете да се наслаждавате на необработените песни по начина, по който желаете.

Кликнете, за да научите повече за SBX Pro Studio.

ASIO
Поддържан от мултиплатформен софтуер за iOS и Android ™
Получете обширен контрол на звука направо в дланта си с безплатното приложение Sound Blaster Central за устройства с iOS и Android . Използвайте го, за да персонализирате безжично всичките си настройки на Sound Blaster audio E5, така че да чувате звук, точно както искате.

БАТЕРИЯ

Дълъг живот на батерията
Sound Blaster E5 е оборудван с 3200mAh батерия, която предлага до 8 часа 1 възпроизвеждане, дори когато използвате опцията за Bluetooth връзка.

Sound Blaster E5 също така позволява на потребителите на Android да зареждат смартфоните си, докато са в движение.

Sound Blaster E5 приема протокола за отворени аксесоари за Android , който позволява на потребителите със съвместими устройства с Android (от версия 2.3.4 нататък) безпроблемен контрол.

СВЪРЗВАНЕ

Поток музика безжично чрез Bluetooth ®
Sound Blaster E5 разполага с Bluetooth 4.0 с NFC технология за безпроблемно Bluetooth сдвояване с едно докосване . Поддържа се и широка гама от Bluetooth кодеци за стрийминг, като aptX Low Latency, AAC и SBC, които подобряват качеството на звука по безжичен път.

Hi-Fi Companion за вашите мобилни устройства
Можете да възпроизвеждате цифров звук директно от вашето iOS или Android* устройство чрез Sound Blaster E5 към слушалките си. Цифровите аудио сигнали се изпращат от устройството директно към Sound Blaster E5, който ги декодира без влошаване на качеството на звука. Това, което получавате, е възпроизвеждане на звук с най -висока точност.

Щракнете тук за модели на телефони, които са съвместими с тази функция.

Двойни изходи за слушалки
Двойният изход за слушалки позволява на вас и любимия ви човек да се наслаждавате едновременно на любимите си песни!

Опции за свързване с множество входове
Sound Blaster E5 разполага с Cirrus Logic CS5361 114 dB, 192kHz стерео аналогово-цифров конвертор (ADC), който позволява аудио записи с най-висока точност на вашето устройство, било то компютър, Mac или дори интелигентни устройства.

В допълнение, Optical I/O допълва Line I/O, за да предложи несравними възможности за свързване от и към цифрови и аналогови източници, като днешната конзола за игри, мултимедийния плейър с висока разделителна способност и дори съвременните телевизори.

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА

MFi-сертифициран за Apple iOS
Sound Blaster E5 е одобрен от MFi продукт, проектиран да работи безпроблемно с iPod, iPhone или iPad и е сертифициран да отговаря на стандартите за производителност на Apple.
ID: 127321940
Tehnologichno.bg

Потребител

Tehnologichno.bg .bg

В OLX от юни 2013 г.
Последно онлайн вчера в 14:07

Локация

За нас

Иновативна IT компания, специализирана в областта на внос на хардуер, секюрити, контрол на достъпа и софтуерни решения ! При нас можете да намерите, както най-добрите части на най-добрите цени, така и сервизни услуги от, които ще останете очаровани. Портфолиото ни включва главно реновирани части, с които можете да забързате Вашите компютри и лаптопи. Всичко при нас е реновирано, тествано и гаранция. Така предаваме в ръцете на нашите клиенти сигурността, която вярваме, че те заслужават да имат с нашите продукти. Не се колебайте да ни потърсите - ние сме на Ваше разположение !

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua