Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Домашен майстор
  4. Строителни материали
  5. Строителни материали - Област Силистра
  6. Строителни материали - Айдемир
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape
Добавена 10 септември 2022 г.

Здраво гумирано водоустойчиво тиксо Flex Tape

5.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача, лично предаване

  • Състояние: ново

Описание

Тел 0 8 7 7 8 5 1 3 6 0

Описание: FLEX TAPE е супер силна, гумирана, водоустойчива лента, която може да залепва, свързва, запечатва и ремонтира почти всичко! Специално формулирана с гъста, гъвкава, гумирана подложка, която съответства на всяка форма или предмет! Може да се нанася на горещо или студено, мокро или сухо, дори под вода! Незабавно запечатва вода, въздух и влага, за да създаде супер силна, гъвкава, водонепропусклива бариера! Лентата е широка, за да покрива бързо големи пукнатини, пролуки и дупки! Устойчива е на ултравиолетови лъчи, екологичена, без VOC и има широк температурен диапазон, така че да може да се използва при екстремни климатични условия!

Размер на ролката: ширина 10см, дължина 152см

Редица повреди и аварии, възникнали в дома или автомобила ви могат да бъдат бързо и ефективно отстранени, стига да разполагате с уникалното водоустойчиво тиксо Flex Tape. Този продукт е един от най-търсените в специализирания ни онлайн магазин, заради невероятните му свойства и съвсем достъпна цена. Предлаганият от нас продукт е с широчина на ролката 10см и дължина 1.52м.

Универсално решение срещу течове
Течовете са едни от най-неприятните проблеми, засягащи както домашните водопроводни и отоплителни инсталации, така и тези на автомобилната уредба. Обикновено времето за реакция, което подобен род аварии ни дават е минимално. Често не можем да си позволим да отлагаме нито секунда.

Представете си какъвто и да е вид спукана тръба – метална, PVC, чугунена или друга. Начините за ремонтиране са крайно ограничени, а при конкретни материали, това е дори невъзможно. Е, не и за гъвкавата лепенка Flex Tape. Благодарение на тройната си плътна адхезивна структура, лепенката лепи, свързва, уплътнява и запечатва всякакви материали, включително разнородни.

Истината е, че това не е обикновена скоч-лента, каквато се продава във всеки магазин за канцеларски материали. Нейната специална трислойна структура, ѝ позволява да се адаптира и свърже към всякакви повърхности. Затварянето на течове е подобно на заваряване, като заварката е супер здрава и по-важно – се случва моментално.

Уникалното гумирано водоустойчиво тиксо е толкова мощно, че дори работи под вода. С него можете светкавично и без специална техника да отстраните течове в басейни, резервоари и други контейнери, без да се налага да ги изпразвате. Така се пести не само време, но и се прави икономия на средства, защото не се налага повреденият съд да се запълва с ново количество от съдържаната течност.

Лепенката е изключително плътна, но същевременно изключително гъвкава, което ѝ позволява да заеме формата на всеки предмет и да се свърже с него в здрава, безшевна връзка. Нещо повече – за разлика от обикновените лепила и ленти, този продукт има огромна товароносимост – издържа до 50кг натоварване. Връзката, която е осъществена не намалява с времето и натоварването, а напротив, се увеличава.

В същото време, Flex Tape се предлага от нас на символична цена. Забравете скъпите и сложни ремонти, за които ви е нужен специалист. Дори да не притежавате никаква техническа квалификация и специален набор от инструменти, можете съвсем сами да ремонтирате всякакви детайли, предмети и инсталации, реагирайки на секундата.

Сред предимствата на тиксото с гъвкава структура и уникални свойства можем да изтъкнем:

Универсално решение за сухи и мокри ремонти;
Изключително здрава връзка – издържа до 50кг натоварване;
Устойчив на влага продукт – не губи свойствата си под вода;
Температурна устойчивост – лепи горещи и студени повърхности, независимо от температурата на околната среда;
Затваря пукнатини и отвори с различна големина;
Екологично чист продукт – може да се използва за залепяне на надуваеми лодки, басейни и детски играчки, без никакъв риск за здравето;
Напълно достъпна цена.
Универсалното тиксо за вода е изработено от изключително здрав и нетоксичен материал – PP и разтопено лепило. Полипропиленът е термопластичен полимер с широк спектър от приложения. Свойствата му са подобни на тези на полиетилена, но в някои отношения той го превъзхожда. Например PP полимерите са по-плътни и термо устойчиви. Имат също висока химическа устойчивост.

Тиксото флекс тейп може да се използва за ремонт на открити повърхности, изложени на агресивни външни условия. Неговите качества не се променят под въздействие на UV лъчи и екстремно ниски температури. Влагата, както и директното намокряне вече уточнихме, че не представляват никакъв проблем.

Защо трябва да го имате винаги под ръка?
Не чакайте да възникне сериозен проблем, за да закупите водоустойчивата лента Flex Tape. Времето не е ваш приятел в нито една от възможните ситуации, в които този универсален помощник ще ви бъде необходим. Цената ви позволява да вземете поне две ролки – една за колата и една за дома.

Не се притеснявайте, че с времето тиксото ще изгуби магическите си способности – такова нещо тук не може да се случи. Този продукт използва лепило, различно от конвенционалните лепила. Не изсъхва под въздействие на въздуха и влагата и не се втвърдява след време, ако опаковката му е отворена.

Лепенката издържа на температури от -57ºС до 94ºС и може да се използва при екстремни метеорологични условия дори в дъждовно време. Едно от най-големите предимства на това супер здраво тиксо е, че позволява да се лепи и под вода. Нито един друг адхезив, предлаган свободно на пазара, особено на толкова ниска цена, няма подобно приложение.

Всеки собственик на автомобил, който в живота си е претърпявал различни аварии, особено в лоши атмосферни условия, знае колко важно е да имаш под ръка универсално залепящо средство, с което бързо да възстановиш спукана гума или да предотвратиш изтичане на масло, гориво, охлаждаща течност, антифриз и т.н.

Нашето здраво водоустойчиво тиксо е 100% нетоксичен и безопасен за здравето продукт. В състава му няма летливи органични съединения, така че не се притеснявайте да лепите с него водопроводни тръби и кухненски съдове. С него е възможно да възстановявате пробойни в басейна на децата си, без никакви притеснения, че подлагате на риск тяхното здраве.
ID: 129752013

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!