1. Заглавна страница
  2. Услуги
  3. Бизнес услуги
  4. Финасови, застрахователни
  5. Финасови, застрахователни - Област Пазарджик
  6. Финасови, застрахователни - Пазарджик
  7. Финасови, застрахователни - Идеален център
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/
Добавена 19 септември 2021 г.

Заложна къща 6666 ЕООД ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

Описание

Заложна къща 6666 ЕООД
гр. Пазарджик
ул.Екзарх Йосиф 9
тел:08******80
www.pawnshop.bg

КУПУВА И ПРИЕМА ЗА ЗАЛОГ

1.ЗЛАТО, СРЕБРО , ПЛАТИНА ,ДИАМАНТИ, МОНЕТИ,ЧАСОВНИЦИ

2.БИЖУТА с брилианти, сапфири, рубини и др. скъпоценни камъни , с емайл или без допълнителна украса. Бижутата могат да бъдат пръстени, гривни, обеци, брошки, колиета, игли и т.н.

3.IT техника ,мобилни телефони,смартфони,табети,Ipad,лаптопи,настолни компютри,периферия,битова техника ,озвучителна техника и музикални инструменти,инструменти,стройтелна и градинска техника,специлизирана техника и др.

4.БРОЕНИЦИ,статуетки,гоблени,изкуство

4.1.ПЛАСТИКА от бронз, порцелан, теракота, гипс, слонова кост, стъкломаса и всякакви други материали. Хубаво е произведенията да са запазени в цялостния си вид, но могат да се купят и повредени. Пластиките могат да бъдат на прочути или неизвестни български, европейски и световни творци, независимо дали са подписани, маркирани, сигнирани, номерирани. Интересува ни пластика от всякакъв сюжет и размер.

5.МЕБЕЛИ И ОГЛЕДАЛА независимо от тяхното състояние и вид, произведени до 1940 г. Предпочитани са стилни мебели произведени в края на 19 началото на 20 век, в добро състояние и с художествена стойност. Не са предпочитани обемни мебели като спални, гардероби, легла, шевни машини, портманта и др. Интерес представляват декоративни фонтани, витражи, врати и части от ковани огради, декоративни градински елементи създадени до края на 30-те г. на 20 век.

6. СТАРИ ЛАМПИ , ОРДЕНИ и МЕДАЛИ независимо от тяхната степен, държава и време на връчване. За предпочитане е да са с ленти, кутии и грамоти за връчване.

7.ОРЪЖИЯ - щикове, кортици,саби, шпаги, ятагани, ками, ножове и всякакви други хладни оръжия, , барутници, всякакви военни атрибути. Военни униформи на всякакъв вид и род войски от български и чуждестранни армии, независимо от техния чин, окомплектация и размер. Бойни знамена - четнически, революционни, официални военни - български и чуждестранни.

8.МОНЕТИ от всякакъв материал, български и чуждестранни, отсечени до 1940г./изключение правят някои от българските юбилейни монети/.

9.ПОЩЕНСКИ МАРКИ издадени преди 1930г. Могат да бъдат филателни цялости / филателни материали, пликове, пощенски картички/. Марките могат да бъдат унищожени / използвани, пътували , с печат / или нови.

10.ЗНАЧКИ - военни, спортни, рекламни и др. до 1940г. /Излкючение правят олимпийските значки и значките на футболните клубове - до края на 20 век/.

11.ИКОНИ - нарисувани до началото на 20 век. Иконите могат да бъдат руски, български, гръцки, с и без обков, домашни, пътнически, военни. Икони представляващи църковна утвар несе купуват!

12.ПОЩЕНСКИ КАРТИЧКИ и ФОТОГРАФИИ от всякакъв вид и тематика , до 1940г. За търговския вид на картичките и фотографиите е задължително те да са в добро състояние.

13.ЧАСОВНИЦИ - дамски и мъжки ръчни, джобни, настолни, каминни, стенни, паркетни, корабни, от всякакъв материал, марки и системи. Запредпочитане е да бъдат работещи, да имат колекционна стойност и да са известни марки.

14.ПИСАЛКИ - Montblanc, Pelikan, Parker, Kaweco и др.

15.Ръкописни книги, акции, облигации, грамоти, афиши, плакати до 1940г.

16.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ -кукли, мечета, влакчета, колички, войници, игри до 1940г.

17.МУЗИКАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ с антикварна и историческа стойност.

18.КИЛИМИ - ръчно тъкани персийски, чипровски и всякакви източни килими / за предпочитане до 1940г./

19.КАРТИНИ от български и чуждестранни художници. Независимо от техния размер, материала върху който са изпълнени / платно, фазер, дъска, шпертплат, хартия, картон, коприна и др. / и техниката в която са / маслени бои върху платно, картон, хартия, гваш, цветни, черно-бели рисунки, литографии, гравюри и други авторски техники/. Картините могат да бъдат и в повредено състояние, с или без рамки и независимо от това дали са подписани и датирани или не. Произведенията могат да бъдат на известни български и чуждестранни художници, както и на не толкова популярни творци. Важно за откупуването на творбата е нейните художествени характеристики да съвпадат с концепцията на галерията. Всички тези произведения могат да бъдат както от по-ранни периоди / 18, 19 век/ така и създадени в наши дни.

20.ЕТНОГРАФИЯ - пафти / чапрази /, гривни, обеци, колани, сърмени елеци, гюмове, ибрици, тасове, женски, мъжки, детски носии, носии, наргилета, медни съдове, писани стомни.

21.ИНТЕРИОРНИ ПРЕДМЕТИ произведени до 1940г. Предметите могат да бъдат от порцелан, стъкло, керамика, сребърни и посребрени, от др. метали. Това могат да бъдат сервизи, вази, свещници, кани, халби, фруктиери, бонбониери, кутийки,самовари, прибори за хранене и т.н.

22.СТАРИИННИ РАМКИ за картини и фотографии от всякакъв материал,независимо от техния размер и състояние.

23.Всякакви други старинни предмети, каквито прецените, че биха представлявали интерес за нас / стари шишета от парфюм, емайлирани табели, стари автомобили и мотоциклетиит.н./ Моля пращайте снимки

#златен #златно#златна#златни#злато#сребърен#сребърни#сребърна#сребърно#сребро#антика#антики#картини#акордеон#купува#продава#заменя#хармоника#монета#стотинк#диаманти#рубини#александрит#сапфир#нефрит#кехлибар#изумруд#опал#камъни#ремонти#евтино#скъпо#пазарджик#заложна къща#6666#за части #на части#ремонтира#винтидж#ретро#скъпоценни камъни#озвучителна техника#инструменти#специализирана техника#разни#Велосипед#Iphone#samsung#huawei#alcatel#sony#honor#колело#компютър#китара#акордеон#монета#антика#ретро#винтидж#перла#винтоверт#инструменти#бормашина#пазарджик#залоцна къща#pawnshop#залог#залага#косачка#бързи пари#ниски лихви#оценка#часовник#rolex#omega#кюлче#монитор#лаптоп#телевизор#playstation#стол#маса#диван#хладилник#печка#пералня#фритюрник#поялник#перфоратор#кафемашина#разни#кредит#заем#таблет#фотоапарат#светкавица#усилвател#тонколона#зеге#шлайф#пендола#миксер#циркуляр#оберфреза#къртач#поялник#пари#лазер#bosch#makita#dewalt#crown#tiffany#cartier#bvlgari#boucheron#van cleef arpels#baraka#chopard#gucci#mabussin#damiani#karloff#mikimoto#markin#olga#руски бижута#бронз#статуетка#плакет#склуптора#мед#платина#паладий#родий#иридий#jasper#midas#унция#реверс#аверс#грам#свещник#америка#англия#франция#цар#крал#русия#precious park#cluev#pitachio#

Заложна къща 6666 ЕООД извършва онлайн оценка на вещи,бижута,часовници,техника и др.
Ако цената ви допадне може да донесете веща/бижуто в офиса на Заложна къща 6666 ЕООД гр.Пазарджик ул.Екзарх Йосиф 9 /до банка ДСК/.

Допълнителни услуги предлагани
от Заложна къща 6666 ЕООД

Бижута
1.Лепене на камък
2.Теглене
3.Окаратяване
4.Освежаване /почистване/ на бижута и скъпоценности от благороден метал
4.1 Бижутата  се поставят в лабораторна ултразвукова вана, за да бъдат отстранени всички замърсявания в дълбочина. Отличният почистващ ефект се дължи на комбинираното действие на измивния разтвор и кавитация, създавана в течността от ултразвуковите излъчватели.
4.2 Излишните драскотини и наранявания се отстраняват посредством полиращи бижутерски инструменти.

Техника

1.Инсталация/Преинсталация - на ОС
2.Софтуерни ремонти - на Лаптопи/Настолни компютри/Мобилни телефони и Таблети.
3.Хардуерни ремонти - на Лаптопи/Настолни компютри/Мобилни телефони и Таблети.
ID: 117357245

Потребител

Заложна къща 6666 ЕООД

В OLX от юли 2016 г.
Последно онлайн днес в 15:15

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua