Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Домашни потреби
  4. Домашни потреби - Област Кърджали
  5. Домашни потреби - Македонци
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер
Добавена 13 септември 2022 г.

Йонизатор Алкална Водородна Вода Жива Вода pH 9.9 Озониращ Алкалайзер

97.97 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

  • вид: Прибори, съдове за готвене

  • OLX Доставка

Описание

С едно натискане на бутона правите алкална вода за по-малко от 3 минути.

С едно зареждане на вградената батерия, уреда прави около 100 електролизи на алкална вода.

Капацитет: 430-500 милилитра

Издържа до 3 години и/или повече от 5000 зареждания при нормална употреба и грижа.

Захранване: 5W (може да се зарежда със стандартно зарядно от смартфон/таблет или директно към USB от компютър или лаптоп).

Към комплекта е включен стандартен кабел за зареждане от USB слот.

Бутилката е лесна за почистване и поддържане.

Портативният йонизатор с презареждаема вградена батерия за вода позволява да се измени обичайната вода в йонизирана алкална вода.

Хидрогенирането представлява химична реакция между молекулен водород (H2) и друго съединение или елемент, обикновено в присъствието на катализатор като никел, паладий или платина. Процесът се използва за насищане на органични съединения.

Хидрогенирането обикновено включва добавянето на двойки водородни атоми към дадена молекула (често алкен). В случая към водата в уреда се добавя още една молекула H2 и така водата става изключително наситена и полезна.

Електролизата е физикохимичен процес, при който при преминаване на електрически ток през разтвор се получава отделяне върху електродите на съставните части на разтвореното вещество или на други вещества, получени при вторични реакции. Положителният електрод е анод, а отрицателният катод, положителните йони – катиони, а отрицателните – аниони.

При прилагане на напрежение на единия от електродите се установява излишък от електрони (отрицателно зареден електрод, катод) а на другия недостиг на електрони (положително зареден електрод, анод). Отрицателно заредения електрод привлича положително заредените йони (катиони) в разтвора, които се придвижват към него. Достигнали катода, йоните могат да приемат електрони.

Луксозна бутилка за алкална вода, направена от материали с най-високо качество.

С алкалайзера за по-малко от 3 минути получавате здравословна алкална вода бързо и удобно навсякъде и по всяко време, където и да отидете.

Алкалната вода възстановява баланса на тялото като му дава антиоксиданти, правилна хидратация и детоксикация.

Тя е изцяло натурална и не съдържа вредни химикали или субстанции.

Алкалайзер бутилката за вода е BPA free, Bis free, ISO сертифицирана и FDA съвместима.

Мобилността е преимущество на портативния йонизатор. Човек може да го вземе със себе си в училище, в залата за тренировки, в колата, на работа, сред природата и на екскурзия!

Употребявайки изменената в портативния йонизатор вода, вие не губите собствена енергия за преобразуване на водата вътре в организма. Организмът отдава тази съхранена енергия за вашето здраве и изцеление!

Тази вода възвръща здравето чрез изчистване от токсините и снабдяване на клетките на организма с качествена антиоксидантна вода.

Портативния йонизатор коригира нивото на pH на вашата вода с 3-4 единици спрямо изходното рН на водата и преобразува среднокиселата вода в алкална до ph 9,9.

Коригира окислително-възстановителния потенциал ОВП на водата в отрицателна посока до -250мВ, водата се насища с големи количества йони на водорода, става антиоксидантна.

Структурира водата, малкият размер на молекулите прави водата по-лесно проникваща на клетъчно ниво.

Насища с кислород.

Изтрива негативната памет на водата в клъстерите.

Защо трябва да пиете Алкална вода?

За оптимално здраве се нуждаете от баланс между алкалност и киселинност в тялото Ви. Но както при повечето хора, Вашето тяло не е балансирано. Дисбалансът се появява от стрес, неправилно хранене и замърсена околна среда. Алкалната вода възстановява баланса на тялото, като му дава антиоксиданти, правилна хидратация и детоксикация.

Алкалната вода е обогатена с антиоксиданти, които неутрализират причиняващите болести свободни радикали във Вашето тяло.

Микро-клъстерните водни молекули хидратират допълнително алкалната вода и насищат клетките в тялото Ви с водата, от която имат нужда.

Алкалната вода спомага за премахването на токсини от тялото Ви, подобрява метаболизма и подсилва имунната Ви система.

Алкалната вода подобрява обмяната на веществата, укрепва имунитета, забавя процесите на стареенето, намалява риска от отравяния и злокачествени образувания.

80% от състава на нашия организъм е вода. Именно тя осъществява доставката на хранителни вещества до всички клетки на тялото и в качеството си на универсален разтворител способства както за усвояването на полезните елементи, така и за терморегулацията.

Но водата има и други полезни функции. Тя може да бъде различна по своя състав (въпреки основната си формула Н2О), т.е. освен кислород и водород да съдържа и други химични съединения.

През 1932 г. например учените открили, че в природата съществува и т.нар. тежка вода, в която са разтворени различни изотопи.

Съвсем логично свойствата на водата се променят в зависимост от нейния състав. Някои хомеопатични препарати например се състоят почти изцяло от вода, в която има почти нищожна концентрация разтворено активно вещество. Това количество е достатъчно за успешното лечение.

Водата, съдържаща разтворени сребърни йони, се смята от алтернативната медицина за прекрасно средство срещу стомашни заболявания, свързани с повишената киселинност - язва, гастрит, панкреатит.

Като много полезна се определя и т.нар. разтопена вода (при нейното замръзване "изчезват" съдържащите се в нея тежки метали). Тя намалява умората, повишава работоспособността, изостря вниманието и паметта, спомага за по-бързото лечение на инфекциите.

Според изследванията при замръзването си водните молекули се намагнитизират и придобиват структура, която им позволява да се внедряват в биологичните клетки.

Ако се използват специални апарати, които повишават електропроводимостта на водата, може да се приготви т.нар. "жива" вода.

"Живата" вода (католит) се приготвя с помощта на активатор. При активацията си тя получава алкални свойства, които възпрепятстват окисляването на молекулите и стимулират възстановителните реакции на организма.

В резултат на това се повишава жизнения тонус, подобрява се обмяната на веществата, укрепва се имунитета, забавят се процесите на стареенето, намалява рискът от отравяния и злокачествени образувания.

Алкалната вода се смята за полезна при диабет, хипертония, болести на бъбреците, стомаха, червата, подагра, алергични заболявания.

Водата с понижена проводимост (анолит) е способна да унищожава и извежда от организма всякакви чужди елементи: шлака, вредни микроорганизми, според някои - дори ракови клетки. Тя е особено полезна при изгаряне, кожни възпаления, гъбични заболявания.

Една от функциите на водата е да извежда от организма шлаката и естествените отпадъци. Ако страдате от запек или задържане на урината, (и тя е с тъмен цвят и гъста концентрация), това означава, че организмът ви е обезводнен.

За нормалното функциониране на организма през деня трябва да се употребяват не по-малко от 2 л течности. Ако ядете доста плодове и зеленчуци, част от необходимата течност ще си набавяте от тях.

От различните предлагани в търговската мрежа води най-добре е да се употребява редовно т.нар. "изворна". След нея се нареждат минералните води (които обаче е препоръчително да се редуват и да се пият с прекъсвания). Газираната вода, дори да не е подсладена, е най-добре да се избягва.

Водата може да ви помогне да се разделите и с наднормените килограми. Ако организмът се нуждае от течности, той започва да натрупва вода и да извлича от нея хранителните вещества под формата на мастни клетки. Ако се натрупа достатъчно течност, мазнините се разграждат и се превръщат във вода. Ето защо диетолозите препоръчват всеки път преди ядене да се изпива по една чаша вода.

Озонът, или О3, се образува от свързването на 3 кислородни атома. Той е важен елемент в нашата атмосферата. Образува се в атмосферата на нашата планета на височина 25 км. под действие на слънчевата радиация и наличието на кислород. Там се формира така наречения озонов слой - полезна предпазна бариера от вредните ултравиолетови лъчи. Благодарение на това той защитава всички живи същества на Земята от вредното въздействие на радиационното лъчение на Слънцето. На озона се дължи и синият цвят на небето. Озонът, освен това, се произвежда в природата от електрическа дъга при буря, което поражда тази приятна миризма, която определяме като „свеж въздух”. Всеки, който е дишал въздуха след силна гръмотевична буря или в близост до електрически разряд, познава добре миризмата на този газ.

Озонът балансира нивото на бактериите и на плесента в природата. Той има висока окислителна способност, която е ефикасна за дезинфекция и стерилизация. Озонът може да унищожи повечето от бактериите, съдържащи се във водата и въздуха. Озонът е доказано ефективен многоспектърен дезинфектант.
ID: 124599157

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!