Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Оригинален нож за обезкостяване, произведен от MAC Japan.
Този 160-милиметров нож за обезкостяване има голяма дръжка, за да постигнете максимален захват, когато работите в хлъзгава среда. Формата на дръжката е проектирана както за стандартен захват, така и за обратен касапски захват. Тясната, заострена форма работи лесно около костите, а твърдостта ви позволява да контролирате ръба на острието. Тази версия има извито острие с леко извит ръб. Подходящ за рибари и ловци.
Вид на острието - обезкостяване, 160 мм
Вид стомана - молибден ванадий
Дръжка в западен стил, пластмаса
Подходящ за използване с дясна и лява ръка.
Характеристики на поредицата CHEF:
Серията Chef има 2,0-2,5 mm тънки остриета, направени от нашата оригинална молибденова стомана. Благодарение на лекотата си, тези ножове могат да работят бързо с почти всеки вид храна.
Устойчивите на петна ножове MAC са изцяло произведени от професионални занаятчии в град Секи, известен с производство на катани и други хладни оръжия от Средновековието. Остриетата MAC са изработени от устойчива на ръжда молибденова високовъглеродна стомана, ръчно полирани и заточени върху водни камъни, за да се оптимизира качеството на готовото острие. Тънките като бръснач остриета остават остри и лесни за поддръжка. Стоманата има оптимална твърдост между 57º и 61º Rockwell. Всички модели ножове MAC имат остриета от високовъглеродна стомана, съдържаща 0,75% въглерод с оптимален баланс от 13,5% хром. Освен това, за да се увеличи допълнително твърдостта на стоманата се добавят ванадий и молибден. Изключително внимание се обръща на поддържането на постоянна, ниска температура на метала по време на процеса на заточване, което запазва подходящата твърдост на готовото острие.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Този 160-милиметров нож за обезкостяване има голяма дръжка, за да постигнете максимален захват, когато работите в хлъзгава среда. Формата на дръжката е проектирана както за стандартен захват, така и за обратен касапски захват. Тясната, заострена форма работи лесно около костите, а твърдостта ви позволява да контролирате ръба на острието. Тази версия има извито острие с леко извит ръб. Подходящ за рибари и ловци.
Вид на острието - обезкостяване, 160 мм
Вид стомана - молибден ванадий
Дръжка в западен стил, пластмаса
Подходящ за използване с дясна и лява ръка.
Характеристики на поредицата CHEF:
Серията Chef има 2,0-2,5 mm тънки остриета, направени от нашата оригинална молибденова стомана. Благодарение на лекотата си, тези ножове могат да работят бързо с почти всеки вид храна.
Устойчивите на петна ножове MAC са изцяло произведени от професионални занаятчии в град Секи, известен с производство на катани и други хладни оръжия от Средновековието. Остриетата MAC са изработени от устойчива на ръжда молибденова високовъглеродна стомана, ръчно полирани и заточени върху водни камъни, за да се оптимизира качеството на готовото острие. Тънките като бръснач остриета остават остри и лесни за поддръжка. Стоманата има оптимална твърдост между 57º и 61º Rockwell. Всички модели ножове MAC имат остриета от високовъглеродна стомана, съдържаща 0,75% въглерод с оптимален баланс от 13,5% хром. Освен това, за да се увеличи допълнително твърдостта на стоманата се добавят ванадий и молибден. Изключително внимание се обръща на поддържането на постоянна, ниска температура на метала по време на процеса на заточване, което запазва подходящата твърдост на готовото острие.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
ID: 142123271
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2025 г.
Японски нож за месо MAC включена доставка
95 лв.
Потребител
Локация
За този потребител