Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Страхотен нож, тип китайски сатър, изработен от неръждаема 37 слоя стомана, със сърцевина VG10 от Hatsukokoro Japan.
Перфектен за редица задачи в кухнята. За разлика от по-дебелите сатъри, този е голям и широк нож за обща употреба, тъй като е по-твърд, закален на около 60HRC. Въпреки името и външния си вид на сатър, ние не препоръчваме да го използвате за кости. Използвайте го за кълцане и наситняване на зеленчуци - като гюто, сантоку или накири.
Подходящ за патица, риба, билки, зеленчуци.
Този нож е направен в партньорство между Hatsukokoro и една от големите японски марки за производство на ножове.
Ножът е изработен от VG10, неръждаема стомана произведена в Япония. Има високо съдържание на въглерод, което му позволява да бъде термично обработен до по-високи нива на твърдост, като по този начин позволява на острието да поеме по-фини, по-остри ръбове, като същевременно може да запази този ръб за продължителни периоди от време. Лесно е да се поддържа неръждаема стомана с чудесен баланс между задържане на ръбове, острота и издръжливост. Повечето японски ножове са направени от много по-твърда стомана от техните западни колеги. По-твърдата стомана може да бъде заточена много по-остро и да държи ръба за дълги периоди. Никога не режете кости, замразени храни, стъбла от орехи, лимонова трева и др. Това може да доведе до начупване на острието. Твърдата стомана е много по-деликатна от по-меката стомана.
Характеристики:
181 мм Дължина на острието
Обща дължина: 287 mm (от върха на острието до края на дръжката)
Височина на острието: 75,2 мм (пета до гръбнак)
Дебелина на острието: 2,2 мм (ширина на гръбнака над петата)
Общо тегло: 327 гр.
Дръжка дърво
Chukabocho е най-големият от японските ножове. Вариантите включват по-леки, по-тънки остриета или по-тежки, по-дебели остриета. Въпреки че по-тънкото острие не е толкова здраво като по-дебелия си спътник, то все пак позволява по-тежка работа с тежестта на острието върху режещия ръб. Широчината на острието също улеснява безопасното водене, а широкото острие улеснява загребването на съставките от работната повърхност.
Hatsukokoro е марка, съставена от едни от най-добрите занаятчии в Япония. Творческата сила зад марката Hatsukokoro създава изключително качество и невероятни дизайни с дебели гръбначни стени, уникални шарки цучиме и дамаск, с използването на атрактивни материали. Марката се радва на голяма и заслужена популярност. Hatsukokoro работат с голямо разнообразие от занаятчии извън Осака, Япония - ковачи, производители на дръжки и майстори в заточването на ножове.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Можете да го намерите в
София Ул.Цар Самуил 123
Варна Ул.Рали Мавридов 35
Перфектен за редица задачи в кухнята. За разлика от по-дебелите сатъри, този е голям и широк нож за обща употреба, тъй като е по-твърд, закален на около 60HRC. Въпреки името и външния си вид на сатър, ние не препоръчваме да го използвате за кости. Използвайте го за кълцане и наситняване на зеленчуци - като гюто, сантоку или накири.
Подходящ за патица, риба, билки, зеленчуци.
Този нож е направен в партньорство между Hatsukokoro и една от големите японски марки за производство на ножове.
Ножът е изработен от VG10, неръждаема стомана произведена в Япония. Има високо съдържание на въглерод, което му позволява да бъде термично обработен до по-високи нива на твърдост, като по този начин позволява на острието да поеме по-фини, по-остри ръбове, като същевременно може да запази този ръб за продължителни периоди от време. Лесно е да се поддържа неръждаема стомана с чудесен баланс между задържане на ръбове, острота и издръжливост. Повечето японски ножове са направени от много по-твърда стомана от техните западни колеги. По-твърдата стомана може да бъде заточена много по-остро и да държи ръба за дълги периоди. Никога не режете кости, замразени храни, стъбла от орехи, лимонова трева и др. Това може да доведе до начупване на острието. Твърдата стомана е много по-деликатна от по-меката стомана.
Характеристики:
181 мм Дължина на острието
Обща дължина: 287 mm (от върха на острието до края на дръжката)
Височина на острието: 75,2 мм (пета до гръбнак)
Дебелина на острието: 2,2 мм (ширина на гръбнака над петата)
Общо тегло: 327 гр.
Дръжка дърво
Chukabocho е най-големият от японските ножове. Вариантите включват по-леки, по-тънки остриета или по-тежки, по-дебели остриета. Въпреки че по-тънкото острие не е толкова здраво като по-дебелия си спътник, то все пак позволява по-тежка работа с тежестта на острието върху режещия ръб. Широчината на острието също улеснява безопасното водене, а широкото острие улеснява загребването на съставките от работната повърхност.
Hatsukokoro е марка, съставена от едни от най-добрите занаятчии в Япония. Творческата сила зад марката Hatsukokoro създава изключително качество и невероятни дизайни с дебели гръбначни стени, уникални шарки цучиме и дамаск, с използването на атрактивни материали. Марката се радва на голяма и заслужена популярност. Hatsukokoro работат с голямо разнообразие от занаятчии извън Осака, Япония - ковачи, производители на дръжки и майстори в заточването на ножове.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Можете да го намерите в
София Ул.Цар Самуил 123
Варна Ул.Рали Мавридов 35
ID: 142775725
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2025 г.
Японски кухненски готварски сатър Hatsukokoro включена доставка
309 лв.
Потребител
Локация
За този потребител