Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Ножовете от серията Fuji Cut се отличават с дръжки със специални чирени, които са изработени от полиоксиметилен, устойчив на високи температури и влага. Материалът е издръжлив на износване. Остриетата са изработени от висококачествена стомана, която не се поддава на корозия. Серията Fuji Cut е подходяща за всички любители на домашната кухня.
Най-универсалният японски кухненски нож на готвача Guyto, предназначен за рязане и наситняване на различни продукти, сред които месо, зеленчуци и риба.
Дължина на острието - 18 см.
Острие - неръждаема стомана Mo-V Молибден-Ванадий
Тегло -110 гр.
Дръжка - полипропилен
Историята на ножовете TOJIRO започва с нож за плодове от неръждаема стомана, пуснат през 1955 г. По това време се оказва, че остриетата от неръждаема стомана не са достатъчно остри в сравнение с въглеродната стомана. TOJIRO преследва все по-високо качество в производството на ножове, следвайки непрекъснато усъвършенстване и развитие. Искаме да осигурим не само острота на острието, но и усещането, че ножът се побира удобно в ръцете Ви, докато го използвате, ставайки ваш помощник. Продължаваме усилията си да произвеждаме внимателно ножове, така че всеки един нож TOJIRO да Ви осигури удовлетворение от добре свършената работа.
Тук в TOJIRO обединяваме японската традиция и съвременната технология - пресоване на ламаринена стомана чрез щамповане. С други думи, ние се възползваме от качеството на обкованата стомана и високата ефективност на производството на съвременните машини.
Нашите ножове, произведени по традиционни техники и съвременна индустриална технология, са високо ценени не само в Япония, но и по целия свят.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Най-универсалният японски кухненски нож на готвача Guyto, предназначен за рязане и наситняване на различни продукти, сред които месо, зеленчуци и риба.
Дължина на острието - 18 см.
Острие - неръждаема стомана Mo-V Молибден-Ванадий
Тегло -110 гр.
Дръжка - полипропилен
Историята на ножовете TOJIRO започва с нож за плодове от неръждаема стомана, пуснат през 1955 г. По това време се оказва, че остриетата от неръждаема стомана не са достатъчно остри в сравнение с въглеродната стомана. TOJIRO преследва все по-високо качество в производството на ножове, следвайки непрекъснато усъвършенстване и развитие. Искаме да осигурим не само острота на острието, но и усещането, че ножът се побира удобно в ръцете Ви, докато го използвате, ставайки ваш помощник. Продължаваме усилията си да произвеждаме внимателно ножове, така че всеки един нож TOJIRO да Ви осигури удовлетворение от добре свършената работа.
Тук в TOJIRO обединяваме японската традиция и съвременната технология - пресоване на ламаринена стомана чрез щамповане. С други думи, ние се възползваме от качеството на обкованата стомана и високата ефективност на производството на съвременните машини.
Нашите ножове, произведени по традиционни техники и съвременна индустриална технология, са високо ценени не само в Япония, но и по целия свят.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
ID: 142199225
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 28 април 2025 г.
Японски кухненски готварски нож Tojiro включена доставка
55 лв.
Потребител
Локация
За този потребител