Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Серията кухненски ножове Nashiji от MAC е великолепна комбинация от японски и западен стил. Този специален производствен процес генерира значителни предимства и повишава комфорта при рязане. MAC е един от малкото японски производители, които успешно произвеждат японски и западни ножове вече 58 години.
Има много изтънченост в кухненския нож MAC Nashiji. Неравната форма и сатененото покритие на острието създават пространство между храната и стоманата, поради което триенето е намалено и рязането е много по-лесно. В допълнение, каналите на режещия ръб също образуват въздух към храната при рязане, което усъвършенства ефективното управление на ножа Структурата на ножа увеличава ъгъла на дръжката. Това позволява съставките да се режат в естествена позиция, без да се изплъзват.
Друг акцент е гланцът на стоманата. Това не само има ефект на огледало, но и намалява триенето на храната благодарение на гладката повърхност. Остриетата буквално се плъзгат през храната, която се нарязва и позволява чисти, прави срезове без никакви усилия.
Заточването се извършва ръчно, като единият ъгъл се шлифова от дясната страна и по-малък ъгъл от другата страна. За остриетата се използва само висококачествена стомана MAC Superior.
Овалните дръжки, изработени от ламинирана дървесина (Pakkawood), са оборудвани с хигиенична накрайник от неръждаема стомана. Ширината на дръжката е различна отпред и отзад. Това прави ножа лесен за хващане и стои добре в ръката.
В сравнение с конвенционалното производство на кухненски ножове, производството на ножове MAC Nashiji е по-сложно и отнема много време. Има 130 работни процеса, които се извършват с много усърдие, грижа и ноу-хау от опитни майстори.
Технически характеристики:
Острие: универсален нож
Дължина на острието: 120 мм
Материал на острието: молибден ванадий, неръждаема стомана AUS8
Твърдост на острието: Rockwell 59°
Материал на дръжката: Pakkawood (ламинирано дърво)
Предлага се включена доставка от
www.nojovete.bg
Има много изтънченост в кухненския нож MAC Nashiji. Неравната форма и сатененото покритие на острието създават пространство между храната и стоманата, поради което триенето е намалено и рязането е много по-лесно. В допълнение, каналите на режещия ръб също образуват въздух към храната при рязане, което усъвършенства ефективното управление на ножа Структурата на ножа увеличава ъгъла на дръжката. Това позволява съставките да се режат в естествена позиция, без да се изплъзват.
Друг акцент е гланцът на стоманата. Това не само има ефект на огледало, но и намалява триенето на храната благодарение на гладката повърхност. Остриетата буквално се плъзгат през храната, която се нарязва и позволява чисти, прави срезове без никакви усилия.
Заточването се извършва ръчно, като единият ъгъл се шлифова от дясната страна и по-малък ъгъл от другата страна. За остриетата се използва само висококачествена стомана MAC Superior.
Овалните дръжки, изработени от ламинирана дървесина (Pakkawood), са оборудвани с хигиенична накрайник от неръждаема стомана. Ширината на дръжката е различна отпред и отзад. Това прави ножа лесен за хващане и стои добре в ръката.
В сравнение с конвенционалното производство на кухненски ножове, производството на ножове MAC Nashiji е по-сложно и отнема много време. Има 130 работни процеса, които се извършват с много усърдие, грижа и ноу-хау от опитни майстори.
Технически характеристики:
Острие: универсален нож
Дължина на острието: 120 мм
Материал на острието: молибден ванадий, неръждаема стомана AUS8
Твърдост на острието: Rockwell 59°
Материал на дръжката: Pakkawood (ламинирано дърво)
Предлага се включена доставка от
www.nojovete.bg
ID: 142097233
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2025 г.
Японски кухненски готварски нож MAC Petty, включена доставка
290 лв.
Потребител
Локация
За този потребител