Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Kawamura Aoki Warikomi Santoku Black е майсторски японски нож.
Сърцевината на ножа е направена от една от най-добрите стомани, налични в момента за кухненски ножове (Yasuki Aogami #1 въглеродна стомана), облечена в по-меки слоеве от неръждаема стомана .
Има много тънък профил на острието, характеризиращ се с класическа дръжка в западен стил, която предлага отличен захват и е подходяща както за потребители с дясна, така и за лява ръка. Ножът е малко по-тежък и затова е подходящ за всеки, който е свикнал с по-тежки ножове, но иска японска острота.
ФОРМА НА ОСТРИЕТО:
Този Сантоку е универсален кухненски нож, който ще блести при всякакви видове употреба и рязане на кухненската дъска.
Знаете ли, че думата santoku означава "нож с три добродетели" на японски?
Думата сан е номер три, което означава, че може да се използва за приготвяне на зеленчуци, риба и месо.
СТОМАНА:
Центърът на ножа е стомана Yasuki Blue #1 (Aogami), която се нарежда в самия връх на качествените японски стомани. Това е изключително твърда стомана, което означава, че запазва супер фина острота за дълго време въпреки обширната си и дълготрайна употреба. Освен това, поради високото съдържание на въглерод, ножът се заточва много лесно. Външните слоеве са изработени от по-мека неръждаема стомана, което осигурява допълнителна защита на ножа от ръжда.
ЛАМИНИРАНЕ:
Този нож е направен чрез техниката сан-май.
Това осигурява защита и малко по-голяма твърдост. Основното предимство и свойство на тези ножове е, че са тънки, остри и държат остър ръб за дълго време.
ГЕОМЕТРИЯ:
Двойно скосено (симетрично) острие с V-образен ръб.
КРАЙ НА ОСТРИЕТО: Острието има семпло, но елегантно покритие мигаки и касуми. Канджито на острието е ръчно гравирано.
ДРЪЖКА:
Острието има дръжка в западен стил. Болстерът е неръждаем и осигурява плавен и удобен преход между дръжката и острието. Визията на ножа е допълнена от декоративен меден пръстен.
КОВАЧ:
Sakai Kikumori произвежда кухненски ножове с квалифицирани майстори от 1925 г.
Канджи ( ръчно изкован подпис на майстора) на острието: "Sakai Kikumori"
Sakai, град, известен като дом на кухненските прибори в Япония. Ковачницата Kikumori се счита за една от най-добрите производители на ножове в региона
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Намерете ни в София
Ул.Цар Самуил 123
(Женски пазар)
Варна
Ул.Рали Мавридов 35
(Колхозен пазар)
Сърцевината на ножа е направена от една от най-добрите стомани, налични в момента за кухненски ножове (Yasuki Aogami #1 въглеродна стомана), облечена в по-меки слоеве от неръждаема стомана .
Има много тънък профил на острието, характеризиращ се с класическа дръжка в западен стил, която предлага отличен захват и е подходяща както за потребители с дясна, така и за лява ръка. Ножът е малко по-тежък и затова е подходящ за всеки, който е свикнал с по-тежки ножове, но иска японска острота.
ФОРМА НА ОСТРИЕТО:
Този Сантоку е универсален кухненски нож, който ще блести при всякакви видове употреба и рязане на кухненската дъска.
Знаете ли, че думата santoku означава "нож с три добродетели" на японски?
Думата сан е номер три, което означава, че може да се използва за приготвяне на зеленчуци, риба и месо.
СТОМАНА:
Центърът на ножа е стомана Yasuki Blue #1 (Aogami), която се нарежда в самия връх на качествените японски стомани. Това е изключително твърда стомана, което означава, че запазва супер фина острота за дълго време въпреки обширната си и дълготрайна употреба. Освен това, поради високото съдържание на въглерод, ножът се заточва много лесно. Външните слоеве са изработени от по-мека неръждаема стомана, което осигурява допълнителна защита на ножа от ръжда.
ЛАМИНИРАНЕ:
Този нож е направен чрез техниката сан-май.
Това осигурява защита и малко по-голяма твърдост. Основното предимство и свойство на тези ножове е, че са тънки, остри и държат остър ръб за дълго време.
ГЕОМЕТРИЯ:
Двойно скосено (симетрично) острие с V-образен ръб.
КРАЙ НА ОСТРИЕТО: Острието има семпло, но елегантно покритие мигаки и касуми. Канджито на острието е ръчно гравирано.
ДРЪЖКА:
Острието има дръжка в западен стил. Болстерът е неръждаем и осигурява плавен и удобен преход между дръжката и острието. Визията на ножа е допълнена от декоративен меден пръстен.
КОВАЧ:
Sakai Kikumori произвежда кухненски ножове с квалифицирани майстори от 1925 г.
Канджи ( ръчно изкован подпис на майстора) на острието: "Sakai Kikumori"
Sakai, град, известен като дом на кухненските прибори в Япония. Ковачницата Kikumori се счита за една от най-добрите производители на ножове в региона
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Намерете ни в София
Ул.Цар Самуил 123
(Женски пазар)
Варна
Ул.Рали Мавридов 35
(Колхозен пазар)
ID: 142079594
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2025 г.
Японски кухненски готварски нож Kawamura Santoku, включена доставка
380 лв.
Потребител
Локация
За този потребител