Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Kumokage Gyuto Aogami #2 Kuro-uchi Damascus 210 мм. е многофункционален японски кухненски нож, подходящ за приготвяне на месо, риба и зеленчуци. Суровото, необработено покритие на острието с шарка на мъглив Дамаск придава на ножа отчетлив рустик външен вид, обобщен перфектно от името
Kumokage 雲 影 се превежда като „сянка на облак“.
Острието ще се плъзга през храната с лекота и ще осигури невероятно гладки срезове, благодарение на изключително фината острота на стоманата Aogami #2. Този нож се усеща и реже като истинско японско острие и определено изглежда добре.
Gyuto е най-универсалната и полезна форма на острие в съвременната кухня. Има широк профил за лесно прехвърляне на храна и има склонност да бъде сравнително плосък към петата, което позволява лесно и бързо кълцане на дъската за рязане. Заостреният връх позволява пробиване и прецизна, деликатна работа. Леката извивка между върха и средната част прави корема чудесен за люлеене на острието напред-назад при рязане. Може да се използва за рязане на месо, риба и зеленчуци.
Aogami #2 е много популярна стомана в японското ножарство и една от най-добрите стомани с високо съдържание на въглерод, което означава, че ножовете, изковани от нея, ще имат отлично задържане на ръба и ще се заточат много лесно. В същото време той е по-малко устойчив на корозия, което означава, че острието може да развие патина, докато по-продължителното излагане на вода или други корозивни вещества също може да доведе до ръжда. Това се подобрява до известна степен с добавянето на хром и волфрам, но все още е високовъглеродна стомана, която трябва да се поддържа
Дръжката е в японски стил (Wa), изработена от дърво венге с детайл от биволски рог.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
Kumokage 雲 影 се превежда като „сянка на облак“.
Острието ще се плъзга през храната с лекота и ще осигури невероятно гладки срезове, благодарение на изключително фината острота на стоманата Aogami #2. Този нож се усеща и реже като истинско японско острие и определено изглежда добре.
Gyuto е най-универсалната и полезна форма на острие в съвременната кухня. Има широк профил за лесно прехвърляне на храна и има склонност да бъде сравнително плосък към петата, което позволява лесно и бързо кълцане на дъската за рязане. Заостреният връх позволява пробиване и прецизна, деликатна работа. Леката извивка между върха и средната част прави корема чудесен за люлеене на острието напред-назад при рязане. Може да се използва за рязане на месо, риба и зеленчуци.
Aogami #2 е много популярна стомана в японското ножарство и една от най-добрите стомани с високо съдържание на въглерод, което означава, че ножовете, изковани от нея, ще имат отлично задържане на ръба и ще се заточат много лесно. В същото време той е по-малко устойчив на корозия, което означава, че острието може да развие патина, докато по-продължителното излагане на вода или други корозивни вещества също може да доведе до ръжда. Това се подобрява до известна степен с добавянето на хром и волфрам, но все още е високовъглеродна стомана, която трябва да се поддържа
Дръжката е в японски стил (Wa), изработена от дърво венге с детайл от биволски рог.
Предлага се с включена доставка от
www.nojovete.bg
ID: 142070719
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2025 г.
Японски готварски кухненски нож Kumokage Gyuto, включена доставка
420 лв.
Потребител
Локация
За този потребител