1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Домашен майстор
  4. Дограми, врати
  5. Дограми, врати - Област София-град
  6. Дограми, врати - София
  7. Дограми, врати - Лозенец
Врати Борман - БОРСА за врати от 5 завода
Врати Борман - БОРСА за врати от 5 завода
Врати Борман - БОРСА за врати от 5 завода
Врати Борман - БОРСА за врати от 5 завода
Добавена Днес в 16:30

Врати Борман - БОРСА за врати от 5 завода

289 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача, продавача

  • Състояние: ново

Описание

Среден и висок клас врати от Борман.
Вътрешни интериорни и външни входни врати - от 5 завода.

Поддържат се на склад, в наличност, интериорни врати от Полша и Германия и блиндирани врати от Турция.
Голям избор на ниски цени - заводите са едни от най-големите в Европа и качеството им е отлично!

Различни ценови граници при вътрешните врати - от 229 лв. за крило и каса комплект (абсолютно всичко включено в цената, без монтаж), до 328 лв. за ламинирана врата с ПВЦ покритие (подходящи за офиси и обществени сгради).

За входните врати на склад (в София е склада), цените са от 499 до 769 лв. (най-скъпите са с 9 см дебелина на крилото, с две независими заключвания и вградена аларма, с каса обличаща зида от двете страни).

Повече информация за Вратите Борман можете да получите от сайтовете на фирмата - потърсете качествените Врати Борман в интернет.
Врати Борман България
http://borman.biz/
.
ID: 108474413
Врати Борман - полски, немски и турски врати и кухни

Потребител

Борман България

В OLX от май 2014 г.
Последно онлайн днес в 14:25

Локация

За нас

Врати Борман - внос, дистрибуция, доставка и монтаж на: Интериорни врати от Полша, Украйна и Германия (производители Classen, Porta Doors, Gradde, New Style) - най-големите фабрики за вътрешни врати в Европа, с огромен капацитет, с ниска себестойност на произвежданите врати и отлично качество! В София се поддържат на склад полски и немски вътрешни интериорни врати - 11 цвята с плътно крило за всеки цвят и по 1, 2 или 3 модела остъклено крило за цвета. Във всички размери и за всички дебелини на стените. Всички модели на вратите от заводите могат да се поръчват и на заявка към заводите. Ниски цени за изключително качествени врати! Входни врати от турския завод StarCelikKapi - също се поддържат на склад в София на модели от блиндираните врати на завода. Отлично съотношение между цена и качество! Пожароустойчиви врати от Русия и Италия - също на склад. Всички модели са със сертификати за огнеустойчивост, с табелки със сериен номер на крилото/касата. Димоуплътнени и със замозатварящи се панти. Кухни от МДФ, ПДЧ, масив...вече не на склад :) Кухните се изготвят по индивидуален проект (безплатен естествено). ВСИЧКИ врати на склад могат да се доставят и монтират до 7 работни дни, а за по-спешните случаи и до 2 дни. Повече информация можете да намерите във фирмените сайтове на Врати Борман - потърсете ни в интернет.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua