Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Машини, инструменти, бизнес оборудване
  3. Търговско оборудване
  4. Магазини, заведения
  5. Магазини, заведения - Област Бургас
  6. Магазини, заведения - Свети Влас
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Вендинг машина - Zumex
Добавена 14 октомври 2021 г.

Вендинг машина - Zumex

3990 лв

ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Състояние: използвано

Описание

Работният капацитет на машината е до 60 кг. портокали за едно зареждане, което е достатъчно за около 100 - 120 напитки. Броят на необходимите портокали за една чаша от 200мл. е 3-5 взависимост от сорта и размера на плодовете. Средно от 1 кг. портокали се правят 2 чаши по 200мл фреш. Конкретните стойности зависят от големината и сочността на портокалите.Разполага със охлаждаща система която вие сами може да си настройвате и не позволява развалянето на плодовете и гниенето на отпадните кори, като гарантира консумирането на приятно охладен сок..В момента всичко по машината работи и е насторена на от +6 до +12c.

Машината притежава система за автоматично измиване, която е програмируема, както по време така и по брой на изпълнените заявки.Има контерейнер за събиране на портокаловите кори който се изхвърля в зависимост от работата на машината.Монтиран и работещ валидатор и монетник със монети от 10,20,50,1,2 лева.В края на ноември 2019 сменен компресор и нов вентилатор.Към машината добавям тента за открито и резевно стъкло на Zumex,работи само със чаши от 200 мл прозрачни и антистатични..

За пълноценна работа с машината може и трябва да се монтира касов апарат,който може да ви изпраща SMS със точните продажби за деня.Изключитело тиха и икономична,бърза за нивелиране.Тегло около 320 кг.

Средномесечната консумация на електроенергия през лятото когато климатика е максимално натоварен е 210кВч - 140 дневна и 70 нощна. През другите сезони е значително по-малко.Идеална за монтаж в болници,малки търговски центрове,жп гари,автогари на открита площ със пътникопоток.За повече информация на посоченият тел.КОМЕНТАР В РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО…ТРАНСПОРТА Е ЗА СМЕТКА НА КУПОВАЧА..
ID: 124482799

Потребител

Емил Андонов

В OLX от ноември 2012 г.
Последно онлайн днес в 6:54

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua