Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Туризъм, къмпинг, риболов
  4. Къмпинг оборудване
  5. Къмпинг оборудване - Област Кърджали
  6. Къмпинг оборудване - Чорбаджийско
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed
ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

  • OLX Доставка

Описание

Водоустойчива 4в1 Универсална Камера за Видеонаблюдение HIKVISION HD-TVI / AHD / HD-CVI/ CVBS - Със собствен джойстик бутон превключвател на режимите, което е прави абсолютно съвместима с всички съществуващи марки и модели DVR XVR видео рекордери!

Това е ново поколение камера, която работи във всички видео режими: HD-TVI, AHD, CVI, CVBS-аналогов режим. Режимът на работа се избира от джойстик на кабела на камерата. Няма разлика в картината между HD-TVI камерите и тези, които работят в 4-те режима.

2 Мегапикселова камера 4 IN 1 Full HD 1080P, TurboHD
Резолюция 1920x1080 пиксела 25 кадъра в секунда HD-AHD, ANALOG, HD-CVI, HD-TVI, CVBS, 960H...
IR EXIR автоматично 40 метра с IRCut Day&Night True Ден/Нощ оптимизация
Интелигентна инфрачервена светкавица 90 градуса отворена
Вътрешна / Външна употреба: Да
IP67 Защита от атмосферни влияния: Да
Връзка по коаксиален кабел до 500 метра и BNC конектори
Минимално осветление (лукс): 0.01 Lux (F1.2,AGC ON), 0 Lux with IR
Лещи: 2.8/3.6мм
Работна температура: от -40°C до +60°C (Градуса по Целзий)
Нужно захранване: 12V 1A
Размери (ДxВxШ): 86.7 x 81.6 x 226 мм.
Тегло: 430 грама

Професионална Full HD 1080p 2 Мегапикселова InfraRed камера. Устройството позволява да покриете периметър от 40 метра в нощен режим. Многобройните функции на камерата подобряват качеството на картината. Подходяща, когато желаете да осигурите наблюдение около офиси, магазини, банки, детски площадки или пък да охранявате двор на къща, вила. Получавате също безплатен софтуер за отдалечено наблюдение. В камерата е вградена и най-новата SmartIR технология, която спомага за качествено изображение без значение от условията, при който заснема камерата. Повече информация за тази технология може да получите в нашия блог.

EXIR технологията е ново, иновативно инфрачервено осветление, с инфрачервени осветители от ново поколение, отличаващи се с висококачествени LED диоди на OSRAM с квадратна форма и висок интензитет. Имат правоъгълна форма на дисперсия на инфрачервеното осветление, съвпадаща с размерите и формата на кадъра. Това прави възможно избягването на преекспонирана кръгла зона в центъра на кадъра и тъмни зони в ъглите, което е чест проблем при камерите със стандартно инфрачервено осветление. Инфрачервената светлина не е видима за човешкото око, но сензора на камерата е проектиран да вижда в инфрачервения спектър.

Камерата е с инфрачервено осветление и вижда при абсолютна тъмнина. Инфрачерното осветление се пуска и спира автоматично чрез вграден светлинен сензор. Инфрачервената светлина не е видима за човешкото око, но сензора на камерата е проектиран да вижда в инфрачервения спектър. Всички камери, които са в нощен режим и с включено инфрачервено осветление, виждат черно-бяло. При по-висока осветеност, минават в дневен режим и започват да виждат цветно.

Камерата има Digital Wide Dynamic Range /D-WDR/ функция

Това е функция, предназначена да осигури ясни изображения, където интензивността на осветеността може да варира прекалено, а именно, когато има много светли и много тъмни области едновременно пред камерата. WDR дава възможност за улавяне и показване както на много светли, така и на много тъмни участъци в един и същ кадър пред камерата така, че да са налице подробности и в двете области, т.е. светлите части да не са прекалено светли и тъмните да не са прекалено тъмни.

Има 2 вида WDR - хардуерен WDR и софтуерен D-WDR.

- При хардуерния WDR, процесора на камерата прихваща образ от най-светлия и образ от най-тъмния участък от изображението пред камерата като след това ги комбинира в единичен кадър така, че да се получи нормално осветена картина и от двете изображения. Това е функция само на висок клас камери.
- При софтуерния D-WDR /Digital-Wide Dynamic Range/, процесора на камерата НЕ комбинира 2 кадъра както при WDR, а софтуерно усилва Gamma (y) стойност, за да изсветли тъмните участъци от кадъра.

Камерата има 3D-DNR шумов филтър

Това е функция на процесора на камерата, която намалява шума в картината само при ниска осветеност, за да се подобри качеството на изображението на камерата.
ID: 135262973

Контакт с продавача

Добавена 02 февруари 2024 г.

Универсална Камера HIKVISION Пентабрид FULL HD 40М EXIR Нощeн InfraRed

78.99 лв.

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!