Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Спортни стоки
  4. Фитнес уреди
  5. Фитнес уреди - Област София-град
  6. Фитнес уреди - Световрачене
Тренировъчен уред / тренировъчна торба Pro series
Тренировъчен уред / тренировъчна торба Pro series
Тренировъчен уред / тренировъчна торба Pro series
Добавена 26 септември 2022 г.

Тренировъчен уред / тренировъчна торба Pro series

60 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

10кг- 50лв
12кг- 50лв
14кг-60лв
18кг-70лв

Тренировъчен уред / Pro series - изработена от изключително здрав винил (900гр) и уникален дизайн, този спортен аксесоар може да се превърне във вашият незаменим уред за една перфектна тренировка. Качествен вариант, както за тренировки в вашата спортна зала, така и за домашни условия. Уреда, който Ви предлагаме е често срещан като употреба във физическата подготовка на професионалните спортисти. Бързо намира място и в най-бързо развиващият се спорт, а именно кросфита. Използва се масово в тренировките на борци, ММА-йци и фитнес последователи.

Чрез този уред Вие може да натоварите всеки мускул от вашето тяло, поради големият набор от упражнения. Предимствата му са изключително много и биха Ви накарат веднага да се сдобиете и вие с един такъв уред. Той е подходящ е за покачване на мускулна маса, сваляне на излишните мазнини, повишаване на издържливостта и експлозивността. Не на последно място за заздравяване на хвата.

Въртенето на тренировъчния уред ви учи да включвате последователно различните двигателни вериги в тялото. Това е от изключителна важност за вашето качество на мускулатурата. Тренировките от този тип са били винаги фактор за добре изглеждащо тяло. Овладейте го до съвършенство. Сигурно често сте виждали някой да има силата, но да не може да направи основни упражнения изискващи допълнителни качества на мускулатурата. Именно това е причината – не може в точния момент да използва нужните мускули.

Защо да се сдобиете с тренировъчен ред / Pro series на марката IRON INSIDE?

1.Изработен от изключително здрав винил, който няма да се скъса като повечето китайски продукти на пазара
2.Достъпна цена
3.Доказан уред сред едни от най-елитните ни спортисти
4.Уникален дизайн
ID: 127025671
Iron Inside

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!