Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Машини, инструменти, бизнес оборудване
  3. Машини, промишлено оборудване
  4. Машини, промишлено оборудване - Област Хасково
  5. Машини, промишлено оборудване - Хасково
  6. Машини, промишлено оборудване - Овчарски
Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4
Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4
Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4
Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4
Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4
Добавена 10 май 2022 г.

Телоподаващ нов модел синергичен за перфектна заварка МИГ250Л4

790 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Апаратът MIG-250L4 е МИГ-МАГ , MMA и Lift-TIG комбиниран заваръчен апарат синергичен , инверторен тип , с висок коефициент на полезно действие. Апаратът е създаден чрез IGBT технология с микропроцесорно управление на заваръчния процес , което позволява много добро заваряване на алуминий и стомана с тел от ∅0,6 до ∅1mm.
ВАЖНО: апарата е предвиден да работи с алуминиева тел ∅1mm и ∅1.2mm .
Микропроцесорното управление осигурява акуратно поддържане на направените настройки на заваръчния ток, скорост на подаване на телта и моментно отреагиране в промяната на заваръчните условия. С него може да заварявате всички видове метали: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно от 50 до 250 ампера.
Налични настройваеми функции- скорост на подаване , индуктивност , корекция на напрежението , горещ старт при ММА заваряване , форсаж на дъгата за MMA , VRD-ММА с намалено безопасно напрежение , анти залепване за ММА , скорост начално подаване на телта , 2Т/4Т режим , Burnback .

Апаратът е окомплектован с шланг 3м , 150A за МИГ заваряване, ръкохватка за ММА заваряване, маска, чукче с четка, кабел маса , резервна контактна дюза.
Технически характеристики:

Захранване :1PH , AC 230V±15%;
Макс. Консум. мощност: 9,1kVА;
Макс. Консум. ток: 39А;
Изх. Напрежение: 26.5V/280А;
Настройка на изх. напрежение: 15÷26.5V;
Настройка на скорост на подаване: 2÷15м/мин;
Индуктивност: ±10%;
Горещ старт: 0÷10А;
Стартиране на дъгата: 0÷10ms;
Burnback: 0÷1s;
Форсаж на дъгата(ММА): 0÷10А
Заваръчен ток MIG: 50(30)÷250А;
Заваръчен ток MMA: 40÷200А;
Заваръчен ток ТИГ: 15÷200А;
Напрежение на празен ход: 65V;
ПВ MIG: 30% 250А ;
ПВ MMA: 30% 200А ;
ПВ MMA: 30% 250А ;
Изолация: IP21;
Размери на апарата: 480×200×330мм;
Маса: 13кг.

Метален мотор редуктор с ролка за тел ∅0,8 и ∅1мм

Основни консумативи за апарата:

Тел за заваряване 1 и 5 кг. ролка (неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал.
Дюзи, газова дюза.

За използване на алуминиева тел е нужно смяна на жилото на шланга с тефлоново.

Синергичен MIG / MAG (GMAW) е вариант на импулсно заваряване MIG / MAG. Синергиченият заваръчен апарат осигурява единични токови импулси за отделяне на идентични разтопени капчици с предварително определен обем от заваръчната тел, комбинирани с другите параметрични връзки, необходими за стабилно изгаряне на телта. Единичните импулси са уникални за даден материал и диаметър на проводника и техните детайли се програмират в машината. Апарата съдържа разнообразни комбинации от консумативи и диаметър на проводника, включително програми за консумативи с флюс и метално покритие.

Трите основни характеристики на синергичната работа са:

Параметрите на импулса се избират автоматично.

Честотата или продължителността на импулса е пряко свързана с скоростта на подаване на проводника.

Електронното управление на параметрите осигурява равномерно проникване и заваръчен вана.

На практика това позволява на оператора предварително да избира материала и диаметъра на проводника веднъж за всяка заваръчна операция, след което да коригира контрола, който управлява скоростта на подаване на тел. Синоним на този тип източник на захранване ”едно копче” е основното предимство на такава система в сравнение с конвенционалните несинергични набори, които изискват импулсните параметри (импулсна честота, пиков / фонов ток и т.н.) да бъдат индивидуално зададени за зададена скорост на подаване на тел. По този начин комплектите за синергично заваряване предлагат предимствата, свързани с импулсното заваряване MIG / MAG, комбинирано с контролна система „приятелски за заваряване“.
Апаратът MIG-250L4 е МИГ-МАГ, MMA и Lift-TIG комбиниран заваръчен апарат синергичен, инверторен тип, с висок коефициент на полезно действие. Апаратът е създаден чрез IGBT технология с микропроцесорно управление на заваръчния процес, което позволява много добро заваряване на алуминий и стомана с тел от ∅0,6 до ∅1mm.
ВАЖНО: апарата е предвиден да работи с алуминиева тел ∅1mm и ∅1.2mm.
Микропроцесорното управление осигурява акуратно поддържане на направените настройки на заваръчния ток, скорост на подаване на телта и моментно отреагиране в промяната на заваръчните условия. С него може да заварявате всички видове метали: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно от 40 до 250 ампера.
Налични настройваеми функции- скорост на подаване, индуктивност, корекция на напрежението, горещ старт при ММА заваряване, форсаж на дъгата за MMA, VRD-ММА с намалено безопасно напрежение, анти залепване за ММА, скорост начално подаване на телта, 2Т/4Т режим, Burnback.
ID: 123928938
ТАГ ЕООД

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua