Бизнес
Доставката се поема от: купувача
Състояние: използвано
OLX Доставка
Описание
Pork. Preparing, Curing & Cooking all That's Possible From a Pig
Отлично запазена, голям формат, твърди корици, 208 страници, английски език.
Книгата е един своеобразен празник за любителите на ястия със свинско месо във всичките им форми. Главите обхващат плешка и ребра, корем, филе, шунка, бекон, наденички и дребни продукти (карантии), разглеждат рецептите и техниките, необходими за приготвянето на всичко - от сушена шунка, чоризо и салам до панчета с пушени свински бузи и пържени кюфтенца от кръвожадна кървавица. 100 международни рецепти са представени в книгата - от САЩ, Испания, Италия, Германия, Унгария, Франция и Индия, наред с други, изследвайки в детайли готвенето и консервирането на свинско месо по целия свят. Книгата обхваща и отглеждането на свине, включително режимите им на хранене, ежедневните грижи и най-добрите диети за производство на вкусно месо. Задължително четиво за любителите на свинското.
Отлично запазена, голям формат, твърди корици, 208 страници, английски език.
Книгата е един своеобразен празник за любителите на ястия със свинско месо във всичките им форми. Главите обхващат плешка и ребра, корем, филе, шунка, бекон, наденички и дребни продукти (карантии), разглеждат рецептите и техниките, необходими за приготвянето на всичко - от сушена шунка, чоризо и салам до панчета с пушени свински бузи и пържени кюфтенца от кръвожадна кървавица. 100 международни рецепти са представени в книгата - от САЩ, Испания, Италия, Германия, Унгария, Франция и Индия, наред с други, изследвайки в детайли готвенето и консервирането на свинско месо по целия свят. Книгата обхваща и отглеждането на свине, включително режимите им на хранене, ежедневните грижи и най-добрите диети за производство на вкусно месо. Задължително четиво за любителите на свинското.
ID: 144844637
Контакт с продавача
Добавена 24 септември 2025 г.
Свинско - приготвяне, третиране, готвене / Pork
16 лв.
Потребител
Локация