Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Спортни стоки
  4. Фитнес уреди
  5. Фитнес уреди - Област София-област
  6. Фитнес уреди - Божурище
Спортна стока на FitBeast
Спортна стока на FitBeast
Спортна стока на FitBeast
Спортна стока на FitBeast
ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Описание на фоумролерите:
Фоумролър представлява цилиндрична ролка с релефна повърхност, която може да бъде използвана за самомасаж на мускулите преди и след тренировка и за различни упражнения по време на тренировка.

На редовно спортуващите упражненията с фоумролера помагат за намаляване на мускулната треска, отпускането и предпазването на мускулите от разтежения, а за не толкова активните - възможност да се чувстват добре след дългия работен ден, който са прекарали седнали като облекчат болките в гърба и кръста.

Упражненията с фоумролер са самомасаж на основните мускулни групи в дълбочина, който значително подобрява възстановителните процеси и връща нормалния тонус на мускулите. Релефният фоумролер е подходящ и в борбата с целулита, като спомага за неговото разбиване. Фоум ролерът се използва при тренировките по пилатес, йога и стречинг, както и за рехабилитация и физиотерапия.

Фоумролерите се доставят с две допълнителни масажни топки, които работят върху малки области на тялото като слабините, раменете и стъпалото.
Цена: 60 лв.
ID: 129575681

Контакт с продавача

Добавена 22 февруари 2024 г.

Спортна стока на FitBeast

60 лв.

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!