Съобщения
Добави обява
 1. Заглавна страница
 2. Мода
 3. Парфюмерия и козметика
 4. Козметика
 5. За тяло
 6. За тяло - Област Кърджали
 7. За тяло - Чорбаджийско
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри
ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Доставката се поема от: купувача

 • Състояние: ново

 • OLX Доставка

Описание

Цената от 1.99 лв. е за 1 брой, като в пакета са 12 броя. 1 пластир действа в продължение на 24 часа.

Един пакет Ви стига за 12 дни. За цялостна процедура се ползват 48 дни, т.е. ще са Ви нужни 4 пакета.

Цената за 1 пакет е 18.99 лв. Цената за 4 пакета е 49.98 лв.

Марковите пластири за разширени вени SOUTH MOON® са подходящи за хора с разширени вени, флебит, атеросклероза, болки и дискомфорт в шийката на матката.

Предпазни мерки за употреба, т.е. да НЕ СЕ УПОТРЕБЯВАТ ПРИ:
1. Гола рана поради увреждане на кожата!
2. Да се пази от деца - НЕ Е ЗА ДЕЦА!
3. Да не се ползва от бременни и кърмещи жени!
4. Външна употреба, моля, не го приемайте през устата!
5. Хората с алергии трябва да използват с повишено внимание!

Метод на консервиране: Съхранявайте продукта запечатан на хладно и сухо място!

Пластирите за разширени вени могат да Ви помогнат, да се справите с дискомфорта и да детоксикирате зоните с разширени вени.

Ето какво прави пластирите за разширени вени специални:

* Базирани на естествени и органични съставки.
* Могат да спомогнат, за подобряване на външния вид на краката и стъпалата.
* Могат да помогнат, за премахване на усещането за тежест в краката.
* Могат да осигурят облекчение, при скованост в краката и стъпалата.
* Могат да помогнат, за намаляване на разширените вени по краката.
* Могат да помогнат, за възстановяване на мобилността и гъвкавостта на краката.
* Могат да помогнат, за отпускане напрежението в мускулите на краката.
* Неинвазивен, спомагателен метод за лечение.

Тези пластири могат да помогнат, за ефективно охлаждане и облекчаване на уморените и тежки крака; за намаляване на симптоми като подуване, умора и напрежение в краката. Когато прилагате пластира за разширени вени, мощните естествени съставки преминават през кожата и действат вътрешно. Пластирите могат също така да помогнат, за подобряване на състоянието на кожата и да я овлажнят в дълбочина.

Лесен начин на употреба:

Вземете 1-2 пластира и ги залепете върху засегнатия участък на крака. На всеки 1-2 дни с 1 ден почивка между всяко ползване.

Масажирайте повърхността, за по-добър ефект и оставете за цялата нощ.

Най-добър резултат се постига, при постоянна употреба в продължение на поне 6 седмици.

Комплекта включва 12 пластира.

Размер на всяка 1 лепенка: 7 × 10 см

Опаковката съдържа 12 броя пластир за разширени вени.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Този продукт не е медицинско изделие. Може да се използва като спомагателен продукт, при лечението на разширени вени. За оптимални резултати, е необходимо да пиете достатъчно течности, да спортувате и да се храните правилно.

Атеросклерозата (артериосклероза) е хронично, прогресиращо заболяване, което засяга вътрешния слой на големите и средните артерии на организма. Във вътрешния слой на артериите се отлагат мастни вещества и холестерол и стените на съдовете стават по-дебели и по-твърди.

Проявена атеросклероза вече се среща при всички възрасти. Нейната честота и тежест се увеличават с напредване на възрастта. Установява се често и при лица под 40 години. Заболяването се среща по-често при мъжете и при тях започва около 10 години по-рано, отколкото при жените. С напредване на възрастта разликата намалява. За по-ранната поява и по-тежкото протичане на атеросклерозата допринасят наследствеността, захарната болест, високото кръвно налягане, преяждането и затлъстяването, застоялият живот, тютюнопушенето, прекомерната консумация на алкохол, кафе и силен чай, умствената преумора, нервно-психичните напрежения, неприятните изживявания, смущенията на някои жлези с вътрешна секреция. Значителна роля се отдава на консумацията на по-големи количества мазнини и то от животински произход, но не по-малко е значението и на свръх калоричното хранене (преяждането).

Механизмът на възникване на атеросклерозата не е съвсем изяснен. Смята се, че причина за нейната поява са увреждания на вътрешния слой на големите и средните артерии, където се отлагат мастни вещества. По-късно настъпва склерозиране (втвърдяване) на артериалната стена. Допуска се, че упоменатото увреждане на съдовата стена е резултат на действието на различни фактори – травми (наранявания), инфекции, токсични влияния, повишено кръвно налягане, алергия, смущения в дейността на жлезите с вътрешна секреция.

Отлагането на мастни вещества е резултат на настъпило разстройство на мастната обмяна в съдовата стена и тези мастни вещества се натрупват под формата на плаки (атероматозни плаки). С течение на времето плаката може да се пробие и нейното съдържание да се отмие от кръвния ток. На нейно място остава т.нар. атероматозна язва. Така изчезва гладкостта на вътрешния слой на артериите, характерна за непроменените съдове. Получават се грапавини, неравности, които малко или много нарушават преминаването на кръвта през тези места. Тук могат да се отложат и тромбоцит (кръвни плочици), които увеличават съсирването на кръвта и създават заедно с грапавините на съда условия за образуване на съсиреци (тромби), които могат да запушат в крайна сметка даден кръвоносен съд. Така се получават тромбозите на артериите на мозъка – мозъчен удар, тромбозите на артериите на сърцето – сърдечен инфаркт, тромбозите на артериите на крайниците – гангрена и т.н.

Атеросклерозата е голям проблем, свързан със стареенето и в крайна сметка – със смъртта. Борбата с нея е извънредно важна, тъй като цели удължаването на живота на голяма част от хората.

За намаляване на заболяемостта от голямо значение е начинът на хранене – избягване на преяждането, поемането на много животински мазнини и въглехидрати. Калорийният режим трябва да бъде прецизиран, за да не създава условия за увеличаване на телесното тегло. Необходимо е системно лечение на повишеното кръвно налягане, на наличната захарна болест, на обменните и ендокринните заболявания. От голямо значение е борбата с тютюнопушенето.

Спортуването, физкултурата, системният туризъм са важни средства в профилактиката на атеросклерозата. Създаването на оптимална атмосфера, в която човек може да разгърне безконфликтно и напълно своите възможности, играе също важна роля.

Развитието на възпалително заболяване на венозната стена се нарича флебит. Много по-често обаче флебитът се съчетава с образуване на тромби. Асептично възпаление на вените с тромботичен процес в тях се нарича тромбофлебит. Възпалителният процес засяга и околовенозните тъкани, включително и кожата. Състоянието е известно като перифлебит.

Тромбозата/тромбофлебитът на повърхностните вени е патологично състояние, при което образуването на тромботични маси в повърхностните вени става с развитието на съпътстваща възпалителна реакция на кожата и подкожната тъкан. В руската литература традиционно се използват термините "тромбофлебит" (подчертава тежестта на възпалението), "варикотромбофлебит”(набляга на развитието на тромбоза при разширени повърхностни вени). Английският език използва термините „повърхностна венозна тромбоза“ и „повърхностен тромбофлебит“ (superficial thrombophlebitis, повърхностен венозен тромбофлебит). От морфологична гледна точка няма фундаментални разлики между тромбоза и тромбофлебит и затова терминът "повърхностна венозна тромбоза" е приемлив. В същото време във вътрешната научна литература и клиничната практика преобладаващата употреба на термина „тромбофлебит“ по отношение на поражението на повърхностните вени (тромбофлебит на повърхностните вени) отдавна е силно вкоренена. Имената „тромбофлебит на повърхностни вени“ и „тромбоза на повърхностните вени“ са синоними. Тромботичните и съпътстващите възпалителни процеси могат да засегнат не само разширени вени, но и неразширени вени. Във връзка с това е важно да се изолират тромбозата на варикозните повърхностни вени (варикотромбофлебит) и тромбозата поради неразширени повърхностни вени.

Тромбофлебит в общата популация се регистрира с честота 0,3-0,6 случая на 1000 човекогодини, достигайки ниво от 0,7-1,5 случая на 1000 човекогодини при възрастни хора. Средната възраст на пациентите с флебит и тромбофлебит варира от 54 до 65 години, докато заболяването засяга най-често жените. Най-често срещаният рисков фактор е наличието на разширени вени на долните крайници. Трансформацията на повърхностните вени при пациенти се открива с честота до 80%. Според проучване, честотата на тромбофлебит при пациенти с хронични венозни заболявания е била 7%. Сред възможните рискови фактори са:

* възраст
* затлъстяване
* история на употребата на тютюн
* дълбока венозна тромбоза или повърхностен тромбофлебит
* бременност и следродилен период
* употреба на перорални контрацептиви
* заместителна хормонална терапия
* обездвижване
* скорошни операции и наранявания
* онкологични заболявания
* фенотиазини
* усложнени инфекциозни системни заболявания - пневмония, коремен тиф
* хематогенни заболявания - полицитемия вера, левкемия, пернициозна анемия
* болест на Бехчет
* химиотерапия
* застойна сърдечна недостатъчност
* хепарин-свързана тромбоцитопения
ID: 134805950

Контакт с продавача

Добавена 27 януари 2024 г.

SOUTH MOON® МАРКОВИ Билкови Пластири Разширени Вени Варикозни Капиляри

1.99 лв.

По договаряне

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!