Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Градина
  4. Градински мебели, декорации
  5. Градински мебели, декорации - Област Силистра
  6. Градински мебели, декорации - Силистра
  7. Градински мебели, декорации - Промишлена зона - Юг
Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата
Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата
Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата
Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата
Добавена 12 август 2022 г.

Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата

17.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача, лично предаване

  • Състояние: ново

Описание

ОПИСАНИЕ:
Ако обичате приятната, уютна и хармонична обстановка, то този фонтан със слънчева батерия, ще ви даде възможност да постигнете много в декорацията на вашия дом, офис, заведение или градина. Фонтанът е лесен за инсталиране и използване, той използва захранване със слънчева енергия и вашата грижа за неговото функциониране е минимална за сметка на ползите, които ще получите. Декорацията с фонтан създава спокойна и приятна атмосфера, което ще помогне на вас или вашите клиенти да се почувстват в приятна и ползотворна атмосфера. Фонтанът има три приставки, които ви дават възможност за разнообразие в режимите на разпръскване на водата. Има възможности да регулирате височината и циркулацията по начин по който желаете, като в комплекта са включени две приставки за регулиране височината на водната струя.

ОСОБЕНОСТИ:
Фонтанът може да поставите върху повърхности от тип шадраван или директно във воден басейн, като той ще бъде ефектен и естетичен. Поставянето върху водна повърхност е абсолютно безопасно, фонтанът е проектиран да стои стабилно и това по никакъв начин няма да наруши неговата функционалност или да промени неговата работа. Фонтанът може да поставите в центъра на декоративно езеро, шадраван, басейн или на друга позиция, която считате за подходяща. Ако разполагате с по – голям по размер воден обект, може да комбинирате няколко фонтана като това със сигурност ще направи вашето място още по – стилно и интересно. Комбинацията от три или пет фонтана ще ви оформи истинско водно шоу, което ще е удоволствие за очите и душата.

ДИЗАЙН:
Фонтанът представлява кръгъл черен диск, който е декориран в две части. Дискът е оформен с вътрешен кръг, който е изцяло в черен цвят и по – голям външен, който има украса с линии, ориентирани към неговия център. Дизайнът е семпъл и елегантен, но действа успокояващо. Дизайнът позволява различно съчетание с водосъдържатели, които може да изберете по собствен вкус и предпочитания. Красивите цветни водосъдържатели, ще се комбинират успешно с черния цвят на фонтана и ще се запази хармоничното излъчване и стил. По този начин какъвто и водосъдържател да използвате за вашия фонтан, няма да се стигне до дисхармония или някаква несъвместимост.

КАК ФУНКЦИОНИРА:
Фонтанът има помпа, която се захранва със слънчева светлина и засмуква водата под повърхността на която е разположен, след което я разпръсква по няколко възможни начина. След разпръскването на водата тя се връща отново към своето предишно местоположение и по този начин се оформя затворен воден цикъл. В комплекта са включени три приставки за разпръскване на водата и два удължителя, като удължителите се използват за да регулирате височината на разпръскваната струя. Сглобяването е изключително лесно. След като изберете една от двете приставки за дължина, я поставяте в центъра на диска. Върху приставката за дължина поставяте една от трите приставки за разпръскване на водата. Няколко лесни стъпки, които ви дават възможност за множество различни комбинации и водни ефекти.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Соларен фонтан;
Цвят- Черен;
Захранване- Слънчева енергия;
Форма: Кръгла;
Диаметър: 16 см.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:
1бр. Фонтан с помпа;
3бр. Наставки за разпръскване;
2бр. Удължителя за наставките.
ID: 131240882

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua