Частна
Доставката се поема от: купувача
Състояние: ново
Описание
Шприц машина за сладки , соленки , и други тестени изделия с пълнежи
( сирене , мармалад , шоколад , желе , локумена паста и други различни кремове) по зададени форми и размери. Машината може да работи с различни форми за дребни сладки.
Необходими предпоставки за нормална работа :
Електрическо захранване - 220 V , 50 Hz;
Наличие на суровина ( хранителен продукт) за формоване на сладки.
Принцип на работа:
В бункерите се поставят ръчно изходните суровини . Обикновенно това е тесто с различна консистенция и пълнежни маси в зависимост от сладките , които ще се формоват. От помпа 1 се подава тестото , от помпа 2 се подава пълнежната маса към дозиращата глава и изходната дюза. От нея излиза фитил с различна форма , който може да се нарязва със гилотина на различни дължини . На машината се монтира и модул с който също може да се нарязва фитила и същевременно затваря краищата на самите сладки за да не изтича пълнежа.При монтиран модул печат , дозираните чрез блендата сладки , би могло да се притиснат , да придобият плоска форма , както и да се рифеловат посредством винтовите валове. Всички скорости на отделните помпи , ленти и модули се регулират с инвертори ( честотни регулатори).
Пускането на машината в действие става след напълване на бункера с тесто и пълнежни маси , в следната последователност: първо се включва лентата , избира се от инвертора желаната скорост , след което се включва помпа тесто . След подаването на оформен кух фитил от дюзата се включва помпата за пълнежни маси и така оформения фитил от тесто с пълнеж преминава към лентата за нарязване и оформяне от различните модули . Готовите сладки се прехвърлят ръчно на тави или преминават автоматично на телескопична транспортна лента за подреждане върху тавите или върху лента на тунелна пещ.
Телефон за връзка : 08******06
( сирене , мармалад , шоколад , желе , локумена паста и други различни кремове) по зададени форми и размери. Машината може да работи с различни форми за дребни сладки.
Необходими предпоставки за нормална работа :
Електрическо захранване - 220 V , 50 Hz;
Наличие на суровина ( хранителен продукт) за формоване на сладки.
Принцип на работа:
В бункерите се поставят ръчно изходните суровини . Обикновенно това е тесто с различна консистенция и пълнежни маси в зависимост от сладките , които ще се формоват. От помпа 1 се подава тестото , от помпа 2 се подава пълнежната маса към дозиращата глава и изходната дюза. От нея излиза фитил с различна форма , който може да се нарязва със гилотина на различни дължини . На машината се монтира и модул с който също може да се нарязва фитила и същевременно затваря краищата на самите сладки за да не изтича пълнежа.При монтиран модул печат , дозираните чрез блендата сладки , би могло да се притиснат , да придобият плоска форма , както и да се рифеловат посредством винтовите валове. Всички скорости на отделните помпи , ленти и модули се регулират с инвертори ( честотни регулатори).
Пускането на машината в действие става след напълване на бункера с тесто и пълнежни маси , в следната последователност: първо се включва лентата , избира се от инвертора желаната скорост , след което се включва помпа тесто . След подаването на оформен кух фитил от дюзата се включва помпата за пълнежни маси и така оформения фитил от тесто с пълнеж преминава към лентата за нарязване и оформяне от различните модули . Готовите сладки се прехвърлят ръчно на тави или преминават автоматично на телескопична транспортна лента за подреждане върху тавите или върху лента на тунелна пещ.
Телефон за връзка : 08******06
ID: 145672963
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 09 октомври 2025 г.
Шприц машина за сладки , соленки и др. тестени изделия с пълнеж
30000 лв.
Потребител
Локация