Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Услуги
  3. Бизнес услуги
  4. Компютърни, ИТ услуги
  5. Компютърни, ИТ услуги - Област Монтана
  6. Компютърни, ИТ услуги - Лом
Сервизна приемна (сервиз) за компютри, лаптопи, телефони в Лом
Добавена 09 септември 2022 г.

Сервизна приемна (сервиз) за компютри, лаптопи, телефони в Лом

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

Описание

Сервизна приемна за настолни и преносими компютри (лаптопи), принтери, таблети, монитори, телефони и ИТ техника:

Сервизни специалисти - притежават разностранен професионален опит в инсталацията, поддръжката и ремонта на компютърна и офис техника. Те са сертифицирани в съответствие с квалификационните програми на производителите, като покриват техните високи изисквания и стандарти.

Материална база и резервни части - съвременна материална база, транспортни средства, инструменти и апаратура за извършване на качествена диагностика и ремонт. Поддържат се значителни наличности от резервни части, които се доставят директно от производителя.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз - гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна и офис техника, независимо дали е закупена от нас или от друг доставчик.

Допълнителна гаранция - удължава периода на гаранционно сервизно обслужване и разширява нивото на сервизни услуги, които клиентите получават със стандартната гаранция. Повишава ефективността на инвестициите, направени в ИТ инфраструктура.

Абонамент - удобна за клиентите форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план, с предварително договорени изисквания за време на реакция, време и място на ремонт, предоставяне на оборотна техника, извършване на профилактика, софтуерна поддръжка, работа в извънработно време и др.

Мрежи и инсталации - специализирани услуги, включващи комплексни инфраструктурни решения, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и надеждност.

Разширяване и модернизиране на информационни системи - услуги за интегриране, осигуряване на хардуерна или софтуерна съвместимост, повишаване ефективността и бързодействието, внедряване на нови средства и методи за комуникация.

Професионални консултации - за ефективно използване на компютърна техника и софтуер, избор на компютърни продукти, разширяване и обновяване на информационни системи, архивиране и защита на информацията, решаване на технически проблеми и др.

Доставка и инсталация - доставка на място, инсталация и въвеждащо обучение за работа със закупената техника и софтуер и др.

ОТП ФОРУМ ЛОМ притежава богат и разностранен опит в сервизното обслужване на компютърна техника и информационни системи на български организации, малки и средни предприятия и частни лица. Всеки ден нашите специалисти решават разнообразни проблеми и спестяват време и пари на клиентите ни.

За контакти:
3600 Лом, ул. Славянска №64 (бившият офис на "Титан-Север")
Тел./Факс: (+359 971) 6 51 51 , Мобилен: (+35************54
Работно време: от 9:30 до 18:30 ч., събота - до 13:30 ч.
ID: 98784511

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!