Частна
Доставката се поема от: купувача
Състояние: използвано
OLX Доставка
Описание
"Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" на издателство "Техника", издание 1998 г. в голям формат с твърди корици в 974 страници, добро състояние видно от снимките, има забележки само по корицата.
Изданието съдържа: повече от 1600 ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ съставки на ястията сосове, гарнитури студени и топли предястия супи ястия от зеленчуци ястия от риба ястия от птици ястия от месо ястия от субпродукти ястия от дивеч ястия от българската национална кухня Повече от 500 СЛАДКАРСКИ РЕЦЕПТИ Кухненски десерти тестени сладкарски изделия замразени десерти десерти от българската национална кухня Повече от 100 РЕЦЕПТИ ЗА НАПИТКИ топли и студени напитки безалкохолни и алкохолни коктейли хигиенни изисквания към заведенията за хранене фири и добиви при студена и топлинна обработка на хранителни продукти естествени фири при хладилно съхраняване на кулинарни изделия норми за взаимозаменяемост на хранителните продукти при приготвянето на ястия в заведенията за хранене хигиенни изисквания към заведенията за хранене хигиенни норми и изисквания за добавките в хранителните продукти физиологични норми за хранене на населението химичен състав на някои хранителни продукти изисквания за въвеждане на обща щадяща диета в столовете за работници, служители и учащи се закон за храните
Подарък електронно копие на Единния сборник рецепти за заведенията за обществено хранене от 1981 (т. н. Червен рецептурник) в pdf формат. Сканиран е страница по страница и се изпраща в един файл на диск.
ID: 145496036
Изданието съдържа: повече от 1600 ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ съставки на ястията сосове, гарнитури студени и топли предястия супи ястия от зеленчуци ястия от риба ястия от птици ястия от месо ястия от субпродукти ястия от дивеч ястия от българската национална кухня Повече от 500 СЛАДКАРСКИ РЕЦЕПТИ Кухненски десерти тестени сладкарски изделия замразени десерти десерти от българската национална кухня Повече от 100 РЕЦЕПТИ ЗА НАПИТКИ топли и студени напитки безалкохолни и алкохолни коктейли хигиенни изисквания към заведенията за хранене фири и добиви при студена и топлинна обработка на хранителни продукти естествени фири при хладилно съхраняване на кулинарни изделия норми за взаимозаменяемост на хранителните продукти при приготвянето на ястия в заведенията за хранене хигиенни изисквания към заведенията за хранене хигиенни норми и изисквания за добавките в хранителните продукти физиологични норми за хранене на населението химичен състав на някои хранителни продукти изисквания за въвеждане на обща щадяща диета в столовете за работници, служители и учащи се закон за храните
Подарък електронно копие на Единния сборник рецепти за заведенията за обществено хранене от 1981 (т. н. Червен рецептурник) в pdf формат. Сканиран е страница по страница и се изпраща в един файл на диск.
ID: 145496036
ID: 145510192
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 29 септември 2025 г.
Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене + подарък
230 лв.
Потребител
Локация