Описание
БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, при направа на поръчка за над 100 лв с ДДС.
Оптичен рефрактометър ( Спиртомер ) ( захаромер) или (Захаромер с предполагаемо алкохолно съдържание)
РЕФРАКТОМЕТЪР ЗА АЛКОХОЛ - ПРОДУКТОВ НОМЕР: 20200001
Измерва алкохолно съдържание на различни алкохолни напитки в диапазон от 0 до 80 %. Няма нужда да се измерва допълнително температурата на напитките и да се пресмята каква ще бъде температурната компенсация, тъй като разполага с автоматична температурна компенсация в интервала от 10 до 30 С целзий. С този уред се работи лесно, бързо и надеждно.
Екипът на АЛЕЗОР - БГ тества и калибрира всеки един рефрактометър за да бъде готов за употреба.
Спецификации:
Диапазон на измерване от 0 до 80%
Автоматична температурна компенсация (ATC): 10 до 30 °C
Референтна температура 20 °C
В комплекта са включени:
- Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
- Пипета за взимане на проба
- Допълнително стъкло с вградена LED светлина
- Кърпичка за почистване
- Кутия за пренос и съхранение
- Отвертка за калибриране
- Инструкция на български език.
- Разтвор за калибриране
- Сертификат за качество
2 Години гаранция;
РЕФРАКТОМЕТЪР ЗА ЗАХАРНО СЪДЪРЖАНИЕ - ПРОДУКТОВ НОМЕР: 20200002
Оптичен рефрактометър (захаромер).
за измерване на захарността в гроздовата мъст, плодови сокове, захарни разтвори и други, преди, по време на ферментацията и след това. Чрез този уред се избягва грешка при измерване, причинена от наличието на въглероден двуокис и частици, които влияят на измервателните инструменти от тип ареометър.
Спецификации:
Диапазон на измерване от 0 до 32% захарно съдържание;
Автоматична температурна компенсация от 10 до 30 ° C
Референтна температура 20 ° C
В комплекта са включени:
Рефрактометър с гумиран алуминиев корпус
Пипета
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език.
2 Години гаранция.
РЕФРАКТОМЕТЪР ЗА ЗАХАРНО / ПРЕДПОЛАГАЕМО АЛКОХОНО СЪДЪРЖАНИЕ
(РЕФРАКТОМЕТЪР ЗА ВИНО) - ПРОДУКТОВ НОМЕР: 20200004
Оптичен уред рефрактометър (захаромер) с помоща на който можете да измерите захарното съдържание на гроздова мъст без да се налага да пресмятате каква ще бъде температурната компенсация, както и да предвидите какво ще бъде алкохолно съдържание на виното след като приключи ферментацията. Това е много полезен уред тъй, като бързо и лесно можете да предвидите какво ще бъде алкохолното съдържание на виното, защото то не може да се измери с ареометър или рефрактометър. Необходимо е да се дестилира проба от него и да се сравнят обемните части алкохол и обезалкохолен остатък - процедура която се прави предимно в лабораторна среда. Чрез този уред се избягва грешка при измерване, причинена от наличието на въглероден двуокис и частици, които влияят на уредите от тип ареометър
Диапазон на измерване:
Захарно съдържание: 0 до 40%
Предполагаемо алкохолно съдържание: 0 - 25 %
Спецификации:
Автоматична температурна компенсация (АТС): 10 до 30 ° C
Референтна температура: 20 ° C
Комплекта включва:
Рефрактометър с гумиран алуминиев корпус
Пипета
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език
Течност за калибриране
2 Години гаранция
Директен вносител на средства за автоматизация, електроника, измервателни уреди и инструменти.
”АЛЕЗОР” ЕООД
ЕКСПРЕСНА 24 часова доставка.
Преглед и Тест преди плащане.
ОТСТЪПКИ за търговци и редовни клиенти.
Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.
Всички цени са с включено ДДС.