Бизнес
Доставката се поема от: купувача
Състояние: ново
Описание
Рефрактометър за измерване на влажността на пчелен мед, захар сладко, мармалад и др.
Професионален рефрактометър с голямо приложение - три скали. Уред, който трябва да притежава всеки пчелар или сладкар.
Всички наши рефрактометри са топ качество, сертифицирани за продажба в Европа.
Уредът е много лесен и удобен за употреба. Снабден с автоматична компенсация на температура (ATC) и не се нуждае от батерии. Изработен от лека метална сплав, който го прави лек и удобен за работа. Пристига с пластмасова кутия протектор, удобна за съхранение и транспортиране.
Този рефрактометър се калибрира със специално диоптрично масло и референтен блок, които не са предоставени в комплекта. Може да закупите от тук ">Комплект за калибриране
Спецификации:
Обхват на измерване:
Захар: 58-90% Brix
Боме: 38-43°Be (Baume)
Вода: 12-27%
Точност:
Захар: ± 0,5% Brix
Боме: ± 0,25Be '(Baume)
Вода: ± 0,5% вода
Комплектът включва:
1 х Рефрактометър
1 х Метална отвертка
2 х Пипети
1 х Кърпа
1 х Описание за работа на български език и английски език
1 х Пластмасова кутия
Забележка: Калибриращия разтвор НЕ е включен в комплекта!!!
Любопитно: Скалата на Боме представлява двойка от скали. Тя е разработена през 1768 година от френския фармацевт Антоан Боме (Antoine Baumé) за измерване на плътността на различни течности. Обозначава се по различни начини: Градуси Baume, Градуси Baumé, B°, Be°, Bé°. Едната скала измерва плътността на течности, по-тежки от водата, а другата – плътността на течности, по-леки от водата. Стойността на чистата вода в градуси Боме е 0.
Професионален рефрактометър с голямо приложение - три скали. Уред, който трябва да притежава всеки пчелар или сладкар.
Всички наши рефрактометри са топ качество, сертифицирани за продажба в Европа.
Уредът е много лесен и удобен за употреба. Снабден с автоматична компенсация на температура (ATC) и не се нуждае от батерии. Изработен от лека метална сплав, който го прави лек и удобен за работа. Пристига с пластмасова кутия протектор, удобна за съхранение и транспортиране.
Този рефрактометър се калибрира със специално диоптрично масло и референтен блок, които не са предоставени в комплекта. Може да закупите от тук ">Комплект за калибриране
Спецификации:
Обхват на измерване:
Захар: 58-90% Brix
Боме: 38-43°Be (Baume)
Вода: 12-27%
Точност:
Захар: ± 0,5% Brix
Боме: ± 0,25Be '(Baume)
Вода: ± 0,5% вода
Комплектът включва:
1 х Рефрактометър
1 х Метална отвертка
2 х Пипети
1 х Кърпа
1 х Описание за работа на български език и английски език
1 х Пластмасова кутия
Забележка: Калибриращия разтвор НЕ е включен в комплекта!!!
Любопитно: Скалата на Боме представлява двойка от скали. Тя е разработена през 1768 година от френския фармацевт Антоан Боме (Antoine Baumé) за измерване на плътността на различни течности. Обозначава се по различни начини: Градуси Baume, Градуси Baumé, B°, Be°, Bé°. Едната скала измерва плътността на течности, по-тежки от водата, а другата – плътността на течности, по-леки от водата. Стойността на чистата вода в градуси Боме е 0.
ID: 131095881
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 07 май 2024 г.
Рефрактометър за мед, пчелен мед, сладко, мармалад, захаромер, захари
39 лв.
Потребител
Локация