Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Услуги
  3. Авто услуги, сервиз
  4. Авто услуги, сервиз - Област София-град
  5. Авто услуги, сервиз - София
  6. Авто услуги, сервиз - Младост 4
putna pomosht Okey
putna pomosht Okey
putna pomosht Okey
putna pomosht Okey
putna pomosht Okey
putna pomosht Okey
Добавена 14 октомври 2021 г.

putna pomosht Okey

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

Описание

Денонощна Пътна Помощ - Репатрак услуги на добри цени!.
Репатриране на автомобили, микробуси, джипове, строителна, селскостопанска и специална техника. Помощ при авария и внезапна техническа повреда на пътя. Фирмата ни, има изградено име в пътна помощ услугите в България.Ние сме честни и коректни в услугите, които ви предлагаме. Клиентите който са ни потърсили остават винаги доволни и ни търсят отново.
Може да ни търсите денонощно при нужда от нас на телефон - 08******48 . Извършваме Превоз и транспорт на автомобили с платформа в страната и чужбина на ниски цени.
Репатриране се извършва със специализирани за тази цел машини. Ние сме млад но професионално подготвен екип който ще ви помогне при нужда. Не се колебайте да ни потърсите ако сте изпаднали в беда. Услугите си предлагаме до всяка точка на България и Европа, като за по дълги дестинации цената подлежи на коментар.
Ето и част от услугите който Ви предлагаме:
• Подаване на ток 24 ч. в денонощието.
• Репатриране до сервиз и ремонт на автомобила ви бързо и качествено.
• Денонощна пътна помощ на АМ Тракия, АМ Струма и АМ Хемус!
• Годишнен технически преглед и застраховка на МПС та.
• Смяна на гуми на място.
• Съдействие при регистрация на автомобили нов внос.
• Репатриране на строителна и селскостопанска техника.
• Изваждане от канавки, дерета.
• Превоз на автомобили нов внос до КАТ.
Транспорт на автомобили в страната и чужбина.
Превоз на групов транспорт.

Виж нашите добри цени на услуги те ни днес !

Пътна помощ цени в рамките в София :
Мотор - 30 лв.
Леки автомобили - 39 лв.
Джип, Ван, Пикап - 49 лв.
Микробус до 2500 кг. - 60 лв.

Пътна помощ цени на километър в рамките на България:

МПС до 1500 кг. - пълен (0.65 лв/км), празен (0.65 лв/км)
МПС до 2000 кг. - пълен (0.70 лв/км), празен (0.70 лв/км)
МПС до 2500 кг. - пълен (0.80 лв/км), празен (0.80 лв/км)
МПС до 3500 кг. - пълен (1.00 лв/км), празен (1.00 лв/км)

Пътна Помощ в рамките на Европа - 1 лв/км.

Автовоз за три или повече автомобила.
Вие можете да разчитате на:
Високо качество на репатрак услуги.
Коректност, сигурност и спокойствие с нас.
Повече информация на фирменият ни сайт -https://putnapomosht24.bg/ или на посочените телефони.

Тагове: пътна помощ, пътна помощ София, репатрак в гр.София, репатрак цени - София, помощ на пътя, превоз на автомобили, цени пътна помощ, превоз на автомобили, транспорт на МПС та,
Посетете фирменият ни сайт - goo.gl/mkTMqg
етикети: пътна помощ, репатрак софия, репатриране на коли, putna pomosh, patna pomosh, pytna pomosh, Sofiq, prevoz na avtomobili.
ID: 118327725
Пътна помощ О КЕЙ

Потребител

Facebook connected icon

Пътна помощ Окей

В OLX от март 2016 г.
Последно онлайн вчера в 19:15

Локация

За нас

Денонощна Пътна помощ за гр.София на топ цена от 30лв. Репатрак услуги на ниски цени! -за България от 0,65ст/км - чужбина от 0,80ст/км без значение пълен или празен. Отзоваване до 30мин! Репатриране на автомобили на ниски цени за София и територията на България. Денонощна помощ в чужбина. Пътна помощ О КЕЙ осигурява помощ и обслужване на място при настъпване на произшествие или техническа повреда на всякакви автомобили,леки, лекотоварни, товарни автомобили,микробуси, камиони и техника до 12 тона. Съдействие в страната и чужбина се прилага при настъпила авария в държавите-членки на EU и осигурява пътна помощ, ремонт, техническа и други при настъпване на пътно-транспортно произшествие или внезапна механична повреда на моторно превозно средство. "Пътна помощ О КЕЙ" не начислява допълнителни такси за ползване на лебедка и други технически средства за репатриране на автомобили с причинени от внезапна механична повреда на двигател, скоростна кутия и други аварии. Цената за услугата остава тази която е посочена първоначално. Ние сме лицензирана фирма за извършване на услугата пътна помощ за София и страната . Помощ на край пътни аварии и злоополуки. За автомобили излезли от пътя, в калта, в вода или сняг-разполагаме с мощни лебедки за помощ и изваждане на пътя. Разчитайте на Нас, ние сме лидери в областа и нашата техника е специализирана за превоз на МПС та и можем да ви помогнем бързо и качествено. Професионален екип от млади и амбициозни хора който могат да се справят с всяка ситуация без да нанасят допълнителни щети на МПС то Ви. Машините ни са оборудвани с стационарни и хидравлични платформи, както и лебедки с товароподемност до 12 тона. Репатрак услугите ни, може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Разполагаме с денонощен сервиз в гр. София за бърз и качествен ремонт. Малки повреди се отстраняват на място: Смяна на гуми-доставка на гориво и моторно масло. Диагностика на място на повредата за да продължите напред. За гр. София ни предлагаме застраховка, регистрация и технически преглед на автомобила без да губим времето ви. Нашият екип ще дойде до адрес посечен от ВАС и ще ви го върнат на адреса в рамките на деня . Издаваме фактури с данък добавена стойност. За Ваше улеснение може да платите и по банков път в рамките на месеца. Ако решите сами да превозите автомобила от и за България и Европа ние предлагаме и платформи под наем/единични и двойни/ на цена от 50лв на ден. Предлагаме и превоз на три автомобила на изключително ниски цени. Повече инфо за "ПЪТНА ПОМОЩ О КЕЙ" може да видите на фирменият ни сайт:https:/putnapomosht24.bg/ тагове: пътна помощ, денонощна пътна помощ в София, репатриране на автомобили, транспорт на автомобил, patna pomosht-repatrak sofiq

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua