Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Услуги
  3. Авто услуги, сервиз
  4. Авто услуги, сервиз - Област Стара Загора
  5. Авто услуги, сервиз - Казанлък
Професионална автомобилна компютърна диагностика
Професионална автомобилна компютърна диагностика
Добавена 25 ноември 2021 г.

Професионална автомобилна компютърна диагностика

ПромотирайОбнови
  • Частна

Описание

Предлагам извършване на автомобилна компютърна диагностика с професионален хардуер и софтуер на фирмата Autel за всички модели автомобили от Американски, Европейски, Японски и други азиатски марки. Дава пълна картина на състоянието на всички системи на автомобила ( до колкото самият автомобил позволява това ). Четене и триене на грешки, преглед на всички системи на автомобила, данни и параметри в реално време, нулиране на определени системи на автомобила, сервизна консултация от производител.
Идвам и на място.
Разполагам също с професионален осцилоскоп за диагностика на всички датчици по двигател и ABS, диагностика на веригите на запалване, измерване на сигнала на всички видове бензинови, дизелови и LPG инжектори, тест на зарядната система, измерване на относителна компресия на двигателя по електричски способ без да се разглобяват свещи, измерване изправността на CAN шина (CANBUS).
Цената за пълна диагностика на автомобила е 20 лева. За замервания с осцилоскоп цените се договарят допълнително според обема на извършената работа. За връзка на посочения телефон.
Ауди, Audi, БМВ, BMW, Мицубиши, Субару, Крайслер, Mitsubishi, Chrysler, Subaru, diagnostika, diag, diagnostic, diagnostics, диагностика, грешки, error code,
ID: 113172555

Потребител

Любомир

В OLX от август 2015 г.
Последно онлайн днес в 7:15

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua