Бизнес
Доставката се поема от: купувача
Състояние: ново
Тип: професионални
Описание
- Масат полуплосък-10 инча - 40 см - 26 см заточваща част - 35 лева
- Масат кръгъл - 12 инча - 44 см - 30 см заточваща част - 40 лева
Mаsat Масат с дължина 26 и 30 см и диаметър 13 и 18 мм. Безупречно владее ръба на острието на ножа благодарение на хромирана стомана, богата на въглерод и професионален прорез в сърцевината на масата.
Дръжката от висококачествен червен полипропилен повишава безопасността и намалява приплъзването на ръката по време на употреба.
Подходящо за обработка на ножове в професионални кухни и за домашна употреба. За разлика от заточването, изправянето на острието на ножа с масат се счита за по-нежна грижа.
Масатният прът трябва да е по-дълъг от острието на ножа.
≡ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ?
Как да управлявате правилно масат?
Mаsat се използва за изправяне и възстановяване на деформиран ръб на острието на ножа. Правилният ъгъл и посока на движение са важни за възстановяване и поддържане на остротата на острието.
Острието на ножа трябва да се постави в началото на масата, в зоната, където се срещат острието и дръжката на масата. Острието "гледа" към края на масата и е разположено под остър ъгъл от 20 °.
Преместете ножа към края на пръта, като прокарате ножа по целия ръб на острието. Приложете лек натиск.
Ръката, която държи масата, трябва да остане неподвижна.
Повторете движението на острието на ножа върху масата няколко пъти. Всеки път натискът трябва да отслабва.
След това повторете същите движения, но за другата страна на острието, като позиционирате ножа от противоположната страна на масата, под същия ъгъл от 20° и в същата посока на острието.
Как да се грижим за масат ?
Измийте масата веднага след употреба.
Избършете инструмента до сухо с мека кърпа след употреба.
Ако е възможно, измийте инструмента за заточване на ръка.
- Масат кръгъл - 12 инча - 44 см - 30 см заточваща част - 40 лева
Mаsat Масат с дължина 26 и 30 см и диаметър 13 и 18 мм. Безупречно владее ръба на острието на ножа благодарение на хромирана стомана, богата на въглерод и професионален прорез в сърцевината на масата.
Дръжката от висококачествен червен полипропилен повишава безопасността и намалява приплъзването на ръката по време на употреба.
Подходящо за обработка на ножове в професионални кухни и за домашна употреба. За разлика от заточването, изправянето на острието на ножа с масат се счита за по-нежна грижа.
Масатният прът трябва да е по-дълъг от острието на ножа.
≡ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ?
Как да управлявате правилно масат?
Mаsat се използва за изправяне и възстановяване на деформиран ръб на острието на ножа. Правилният ъгъл и посока на движение са важни за възстановяване и поддържане на остротата на острието.
Острието на ножа трябва да се постави в началото на масата, в зоната, където се срещат острието и дръжката на масата. Острието "гледа" към края на масата и е разположено под остър ъгъл от 20 °.
Преместете ножа към края на пръта, като прокарате ножа по целия ръб на острието. Приложете лек натиск.
Ръката, която държи масата, трябва да остане неподвижна.
Повторете движението на острието на ножа върху масата няколко пъти. Всеки път натискът трябва да отслабва.
След това повторете същите движения, но за другата страна на острието, като позиционирате ножа от противоположната страна на масата, под същия ъгъл от 20° и в същата посока на острието.
Как да се грижим за масат ?
Измийте масата веднага след употреба.
Избършете инструмента до сухо с мека кърпа след употреба.
Ако е възможно, измийте инструмента за заточване на ръка.
ID: 133165016
Контакт с продавача
xxx xxx xxx