Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Апартаменти
 5. Апартаменти - Област София-град
 6. Апартаменти - София
 7. Апартаменти - Хладилника
Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника
Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника
Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника
Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника
Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника
Добавена 18 октомври 2021 г.

Продава луксозен 3-СТАЕН с ТОП локация, Хладилника

430000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 1428.57

 • Тип апартамент: 3 - стаен

 • Квадратура: 301 кв.м

 • Година на строителство: 1999 г.

 • Строителство: Тухла

 • Етаж: 6-ти

 • Брой етажи на сградата: 7

 • Отопление: Локално

 • Обзавеждане: Обзаведен

 • Състояние на сградата: Завършена

 • Преход: Без преход

 • Особености: асансьор, гараж

Описание

АТРАКТИВНА ОФЕРТА от АЛДЕС ИМОТИ:

БУТИКОВ ПЕНТХАУС БЕЗ АНАЛОГ!

Гр. София / МОЛ Парадайс, ул. Хенрик Ибсен
Столична Община, България

ЦЕНА АПАРТАМЕНТ: 430 000 EUR
(обявената цена е за имота и цялото налично обзавеждане.
Възможност за продажба без обзавеждане или с частично такова според желанието на клиента. По договаряне.)

ЦЕНА ДВА ПОДЗЕМНИ ГАРАЖА: 50 000 EUR

ИМОТ с Непреходна Стойност в България!

ТИП:
Луксозен, Многостаен апартамент, Мезонет, Пентхаус

ОБЩА ПЛОЩ:
301,21 квадратни метра, от които:
- 218,13 кв.м чиста жилищна площ
- 35,00 кв.м общи части
- 20,44 кв.м ГАРАЖ 1
- 19,33 кв.м ГАРАЖ 2
- 08,31 кв.м просторно мазе

ОПИСАНИЕ:
АРИСТОКРАТИЧЕН Пентхаус, с неповторима панорамна гледка, на отстояние от булеварда и околните сгради, в абсолютна симбиоза с предимствата на четирите сезона през годината и съчетание на комфорт, креативност, бърза комуникация и пестене на време, романтика и радост от живота!
ИМОТ с непреходна стойност, който запазва своята ликвидност и ТОП ЛОКАЦИЯ на първа линия. В съчетание с градска и природна среда!
УНИКАЛНОТО обзавеждане от три континента преплита различни култури, които въздействат и допринасят за успех в живота! Категорични и неповторими дизайнерски решения, които създават допълнителен уют, удобство, спокойствие и хармония!
В непосредствена близост до Южен парк, Парадайс МОЛ, Метро, Трамваи, Автобуси, Хипермаркети, Спортни центрове, Училища, Детски градини, Заведения, Болници и други!
ЗА ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ И ОГЛЕДИ: 08********48, оферта 10623
ID: 126418370
"АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД

Потребител

User avatar
Facebook connected icon

АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

В OLX от май 2019 г.
Последно онлайн вчера в 9:11

Локация

За нас

Консултантско дружество "АЛДЕС – твоите имоти" присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажби и наеми на недвижими имоти и посредничество в тази област, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането. От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” . През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД,. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907. През 2015г. "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД получи сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги. През същата 2015 година "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ). През 2018г. фирмата спечели трето място на Годишните награди на imoti.net в категорията "Агенция на годината - малък бизнес" за 2017г. През същата година служителите на фирмата преминаха инструктаж и обучение относно мерките за сигурност на личните данни, утвърдени в "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД, на основание чл.32 от Общия регламент за защита на данните (ОРЗД) и приложимото българско законодателство. Нашият екип от квалифицирани консултанти е сплотен, амбициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно представите за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Агенцията разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан, както и регистър с потенциални клиенти, търсещи да закупят или наемат имот. „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД има подписани договори за търговско сътрудничество с редица банки и други финансови институции, с които работи интензивно. Когато пристъпват към теглене на кредит, ние осигуряваме на нашите клиенти добър имот, договаряме изгодна цена и условия. Също така през 2019г. представители дружеството получиха СЕРТИФИКАТИ за успешно преминато специализирано обучение на тема КРЕДИТНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО към сертифициран Кредитен посредник.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua