Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Къщи, вили
 5. Къщи, вили - Област Плевен
 6. Къщи, вили - Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Продава КЪЩА, с. Телиш
Добавена 21 септември 2021 г.

Продава КЪЩА, с. Телиш

61000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 953.13

 • Брой етажи на сградата: 1

 • Квадратура: 64 кв.м

 • Квадратура на двора: 370 кв.м

 • Година на строителство: 1954 г.

 • Строителство: Тухла

 • Отопление: Локално

 • Състояние на сградата: Завършена

 • Особености: гараж, газификация, санирана

Описание

РЕНОВИРАНА къща в озеленен и поддържан двор с лице на асфалтова улица. ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 1954г., гредоред. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: сутерен - мазе 16 кв.м (бойлер 80л); 1 етаж: (64 кв.м) входно антре, просторен хол с преход към една стая, кухня, баня с тоалетна; под кухнята и стаята - плоча; ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ПОДОБРЕНИЯ: хол, кухня и стая - ламинат; баня с тоалетна - фаянс, теракота; сменени ВиК и ел. инсталации; вътрешна изолация - вата + гипскартон; чисто нов покрив - нови дъски и греди, стъклена вата, PVC керемиди; дограма - дървен стъклопакет; ОТОПЛЕНИЕ: кмина с въздуховоди с вентилатори към всички помещения; климатик; ОБЗАВЕЖДАНЕ: къщата се продава с наличното обзавеждане: печка, хладилник, пералня, мека мебел, спалня и др. ГАРАЖ: 18 кв.м, масивна постройка; ДВОР: равен, ограден, озеленен, облагороден, овощни дръвчета;
С. Телѝш е ситуирано в Северна България. Намира се в община Червен бряг, област Плевен. Разположено е между Плевен на 35 km и Червен бряг на 22 km. Гара на железопътната линия София- Варна. Селото има прекрасен релеф (слабо изразен Предбалкан) граничи с два огромни язовира. По-големият е наречен от местните Дъбнишки и е невероятно място, удобно за прекарване на приятни мигове сред природата, практикуване на водни спортове и риболов. В селото се намира и винарска изба, специализирана в производството на висококачествени червени вина.
ЗА ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ И ОГЛЕДИ: 08********48, оферта 9743
ID: 126045861
"АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД

Потребител

User avatar
Facebook connected icon

АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

В OLX от май 2019 г.
Последно онлайн 20 септември 2021 г.

Локация

За нас

Консултантско дружество "АЛДЕС – твоите имоти" присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажби и наеми на недвижими имоти и посредничество в тази област, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането. От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” . През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД,. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907. През 2015г. "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД получи сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги. През същата 2015 година "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ). През 2018г. фирмата спечели трето място на Годишните награди на imoti.net в категорията "Агенция на годината - малък бизнес" за 2017г. През същата година служителите на фирмата преминаха инструктаж и обучение относно мерките за сигурност на личните данни, утвърдени в "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД, на основание чл.32 от Общия регламент за защита на данните (ОРЗД) и приложимото българско законодателство. Нашият екип от квалифицирани консултанти е сплотен, амбициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно представите за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Агенцията разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан, както и регистър с потенциални клиенти, търсещи да закупят или наемат имот. „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД има подписани договори за търговско сътрудничество с редица банки и други финансови институции, с които работи интензивно. Когато пристъпват към теглене на кредит, ние осигуряваме на нашите клиенти добър имот, договаряме изгодна цена и условия. Също така през 2019г. представители дружеството получиха СЕРТИФИКАТИ за успешно преминато специализирано обучение на тема КРЕДИТНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО към сертифициран Кредитен посредник.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua