1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Къщи, вили
 5. Къщи, вили - Област София-област
 6. Къщи, вили - Говедарци
Продава двуетажна КЪЩА, с. Говедарци
Продава двуетажна КЪЩА, с. Говедарци
Продава двуетажна КЪЩА, с. Говедарци
Добавена 07 юни 2021 г.

Продава двуетажна КЪЩА, с. Говедарци

50000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 684.93

 • Брой етажи на сградата: 2

 • Квадратура: 73 кв.м

 • Квадратура на двора: 672 кв.м

 • Година на строителство: 1970 г.

 • Строителство: Гредоред

 • Отопление: Локално

 • Състояние на сградата: Завършена

 • Особености: гараж, канализация

Описание

ПРОДАВА се ДВУЕТАЖНА къща на асфалтова улица; Тухлено строителство от 70-те г. Застроена площ: 73 кв.м; РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: сутерен: избено помещение; 1 етаж: хол, две стаи, кухня; вътрешно стълбище към 2 етаж: две стаи с леки скосявания; ПОДОВИ НАСТИЛКИ: дюшеме; дървена дограма; ОТОПЛЕНИЕ: ток и дърва; Възможност да се изградят вътрешни бани с тоалетни и на двата етажа; Към къщата има залепен надземен гараж 20 кв.м; лятна кухня с баня с тоалетна - 28 кв.м; Ток, вода, канал; ДВОР 672 кв.м, ограден с телена ограда.
Говедарци е село в община Самоков, Област София. Намира се на 72 км от София, на 12 км от Самоков, на 17 км от Боровец и на 42 км от Костенец. Напоследък Говедарци се превръща в едно от най-търсените места от инвенститори. Прекрасният релеф над селото го прави незабравимо за всички свои посетители. В близост се намира връх Мальовица и селото е един от изходните пунктове за достигането му. От Говедарци тръгват маршрути за хижа 'Вада', хижа 'Мечит', хижа 'Ловна' и хижа и планинска школа Мальовица, седемте Рилски езера и др. През зимата околностите на селото предлагат добри условия за ски спорт. Близко са и курортът Боровец, минералния балнеоложки център Белчин бани, язовир 'Искър', ски писти.
ЗА ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ И ОГЛЕДИ: 08********48, оферта 9748
ID: 126304797Report this ad
"АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД

Потребител

User avatar
Facebook connected icon

АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

В OLX от май 2019 г.
Последно онлайн днес в 9:09

Локация

За нас

Консултантско дружество "АЛДЕС – твоите имоти" присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажби и наеми на недвижими имоти и посредничество в тази област, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането. От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” . През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД,. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907. През 2015г. "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД получи сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги. През същата 2015 година "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ). През 2018г. фирмата спечели трето място на Годишните награди на imoti.net в категорията "Агенция на годината - малък бизнес" за 2017г. През същата година служителите на фирмата преминаха инструктаж и обучение относно мерките за сигурност на личните данни, утвърдени в "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД, на основание чл.32 от Общия регламент за защита на данните (ОРЗД) и приложимото българско законодателство. Нашият екип от квалифицирани консултанти е сплотен, амбициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно представите за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Агенцията разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан, както и регистър с потенциални клиенти, търсещи да закупят или наемат имот. „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД има подписани договори за търговско сътрудничество с редица банки и други финансови институции, с които работи интензивно. Когато пристъпват към теглене на кредит, ние осигуряваме на нашите клиенти добър имот, договаряме изгодна цена и условия. Също така през 2019г. представители дружеството получиха СЕРТИФИКАТИ за успешно преминато специализирано обучение на тема КРЕДИТНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО към сертифициран Кредитен посредник.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua