Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Домакински уреди
  4. Прахосмукачки
  5. Прахосмукачки - Област Пловдив
  6. Прахосмукачки - Асеновград
Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390
Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390
Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390
Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390
Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390
Добавена 10 ноември 2021 г.

Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1390

199.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: използвано

Описание

Force Implode System, максимизира всмукателната мощност до 1400Pa. 3 мощности за почистване и 7 режима на почистване Благодарение на приложението му можете да управлявате робота отвсякъде, да изпълнявате полупрограмиращата програма ... Магнитна стена за физическо установяване на ограничени зони
iTech жиротехнология, интелигентна навигация, подредена с картографиране и памет благодарение на своите жироскопични сензори, близост, анти-шок и анти-падане. Пасва на вашия дом, като почиствате 100% от повърхността. Запаметява пътуването, за да намери най-бързия и най-ефективен маршрут. Пречиства въздуха със своя EPA филтър, за да задържа прах и алергени.
Роботът търка за вас! Вашата система Wash4You ще ви позволи да почиствате и почиствате. Разполага с 3 нива на моп за различни видове подове и абсолютен контрол за перфектно почистване. Умна мивка благодарение на електронната си система от клапани, която дозира водата. Двойна подова кърпа с два материала за перфектно почистване.
Технологията Virtual Map ви позволява да картографирате, докато почиствате всяка стая в дома си. Можете да видите приложението в приложението на картата. Достигнете до всички ъгли благодарение на своите 2 странични четки и моторизирана четка. Съдържа 2 големи капацитета 300 ml твърди вещества и 300 ml течности.
Система All-TimeTable за програмиране на робота 24 часа в денонощието в продължение на 7 дни в седмицата от дистанционното с LCD дисплей. Роботът прахосмукачка се връща директно към зареждащата основа в края на почистването. Това има 14,4 V и 2600 mAh Li-ion батерия. с времетраене от 160 минути.
ID: 123631441
Ивета 78 ЕООД

Потребител

Техномол

В OLX от юни 2018 г.
Последно онлайн вчера в 21:35

Локация

За нас

За нас Ние предлагаме НОВИ УРЕДИ С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ! За нашите уреди с козметични забележки Някаква част от тях имат забележки, друга част нямат забележки, всеки уред е различен, но общото между всички уреди с транспортни дефекти е това, че те са нови, че имат 1 година гаранция, в някои случаи 6 месеца и всичките са произведени за ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР! Ние правим внос на техника от Германия, Англия. Това което се опитваме да направим е да доставим висококачествени продукти, които липсват на нашият пазар като същевременно направим цените много по-ниски за да не натоварваме излишно бюджетът на клиентите си!

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua