1. Заглавна страница
  2. Автомобили, каравани, лодки
  3. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти
  4. Аксесоари
  5. Аксесоари - Област Велико Търново
  6. Аксесоари - Горна Оряховица
Полираща паста за автомобилни стъкла , фарове , огледала,оптични
Полираща паста за автомобилни стъкла , фарове , огледала,оптични
Добавена 31 юли 2021 г.

Полираща паста за автомобилни стъкла , фарове , огледала,оптични

8.50 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Тип: Други

  • Състояние: ново

Описание

Полираща паста за стъкло и пластмаса 25гр Основният компонент на пастата е цериев оксид, допълнен със съставки, подобряващи прилепноста на пастата към стъклото и допълнително полиращи и обезмасляващи полираната повърхност.Пастата се характеризира с лека консистенция, тя е много удобна за нанасяне и поддържа добра адхезия. Идеално подходяща за полиране на всички видове стъклени плотове, огледала, плексигласPOLLUX GLASS паста се препоръчва за полиране: - Автомобилни стъкла.- Стъкла на фарове- Оптично стъкло.- Закалени и прозоречни стъкла.- Детайли от плексиглас и пластмаса. Тегло на пастата: 25 гр За полиране на драскотини препоръчваме твърд филц на цилиндрична опашка 50 × 25, която позволява Полираща паста за стъкло и пластмаса 25гр

Основният компонент на пастата е цериев оксид, допълнен със съставки, подобряващи прилепноста на пастата към стъклото и допълнително полиращи и обезмасляващи полираната повърхност.
Пастата се характеризира с лека консистенция, тя е много удобна за нанасяне и поддържа добра адхезия. Идеално подходяща за полиране на всички видове стъклени плотове, огледала, плексиглас
POLLUX GLASS паста се препоръчва за полиране:

- Автомобилни стъкла.
- Стъкла на фарове
- Оптично стъкло.
- Закалени и прозоречни стъкла.
- Детайли от плексиглас и пластмаса.

Тегло на пастата: 25 гр

За полиране на драскотини препоръчваме твърд филц на цилиндрична опашка 50 × 25, която позволява полиране с помощта на бормашина или полираща машина.
Всички инструменти са налични в нашата оферта.

Преди да използвате пастата, е необходимо да предпазите уплътненията и каросерията на автомобила. В зависимост от дълбочината на драскотините, почистете цялата повърхност на стъклото с водна шкурка Р2000-2500 с помощта на полиращо устройство. След това цялата повърхност на стъклото трябва да се почисти от стъклени частици и други примеси, причинени от почистване и потъмняване.

Слагаме чист, твърд полиращ диск на полиращия апарат, поливаме обилно с вода и нанасяме равномерно от пастата.
Пастата има полутечна консистенция, което я прави перфектна за нанасяне.
Ако пастата започне да се втвърдява с течение на времето, просто добавете малко вода и разбъркайте, за да се върнете към полутечната си консистенция.

След което с филц за полиране с около 1000 оборота в минута на навлажнено стъкло полираме до желания резултат.
Не полирайте на сухо и на слънце, редовно пръскайте стъклото и филца с вода.
Поляно със студена вода, нагрято на слънце, ще предизвика счупване на стъклото.

От време на време трябва да почиствате филца и стъклото с вода, за да отстраните старите стъклени частици и други примеси.
Когато почиствате и полирате пластмасови части и плексиглас, достатъчно е да нанесете пастата върху влажна кърпа и разтъркате с кръгови движения енергично.

Пастата не само полира стъклото, но и ефективно обезмаслява и премахва всички примеси, оставяйки гладка и лъскава повърхност.

Правилата за безопасност и здраве трябва да се спазват при полиране и почистване.SKU: 10*****070
ID: 125840704
Авто К2 ЕООД

Потребител

Facebook connected icon

АВТО К-2 ЕООД

В OLX от март 2013 г.

Онлайн

Локация

За нас

Директен вносител на автокозметика , лед автомобилно осветление , ксенон системи , автомобилни тапицерии , декоративни тасове , комплекти за полиране на авто стъкла,фарове и автомобилната боя,инструменти и консумативи.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua