1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Всичко за почистването
  4. Всичко за почистването - Област Хасково
  5. Всичко за почистването - Широка поляна
Подочистачка Спрей Моп
Подочистачка Спрей Моп
Подочистачка Спрей Моп
Подочистачка Спрей Моп
Подочистачка Спрей Моп
Добавена 07 юли 2021 г.

Подочистачка Спрей Моп

18 лв

ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Открий Спрей моп, почиствай с усмивка! Топ продукт 2018 !

СПРЕЙ МОП - 18 лева
СПРЕЙ МОП + РЕЗЕРВНА МИКРОФИБЪРНА КЪРПА - 23 лева

Качествен китайски продукт произведен за американския пазар!
Подочистачката Спрей моп е подходяща за почистване на ламинат, паркет, линолеум, мрамор, мозайка, гранитогрес и теракот. Чупещата се глава успява да достигне лесно труднодостъпните места. Контейнера за препарат събира 400 мл почистваща течност (препарат или само вода) и е достатъчен за многобройни почиствания. Подходящ е и за дезинфекция на подови повърхности. Детайлна информация по-надолу.

Технически данни:
• дължина на мопа 120см, може да се разглобява с едно движение в долната, чупеща се част за удобно съхранение;
• подложката за почистване е с размери 42х14см;
• тегло на продукта 0.6кг;
• дръжка от метал;
• вместимост на казанчето - 400мл.
Детайлна информация :
Омръзнало ти е да се навеждаш и да изтъркваш подовете до блясък, да влачиш тежки кофи с вода и изтискваш грубия парцал? Забрави за кофата и парцала, за мъчителното навеждане и натоварването на гърба и коленете, докато чистиш!
С новата подочистачка Спрей моп постигаш същия резултат без усилия. Почистваш бързо и лесно ламинат, паркет, линолеум, мрамор, мозайка, гранитогрес и теракот, без да оставяш неприятни мокри следи. Спрей Моп предпазва повърхността от наранявания.
Ергономичната дръжка на Спрей моп с вграден спрей бутон (спусък) е максимално комфортна и прави уреда изключително лесен за употреба. При натискане на спусъка на ръкохватката, натискът се предава на системата за пръскане, пулверизаторът се активира и можете да пръскате непосредствено над участъка, който почиствате. Спрей Моп има вграден резервоар 400мл за течност. Може да почиства както със специализирани препарати, така и само с вода. Свалете резервоара, напълнете го с желаната течност, поставете го обратно на дръжката на мопа и почистването може да започне. Уредът е чудесно решение - не пуска излишно количество течност. Не е нужно да правиш течение или да чакаш дълго да изсъхне пода на помещението. Не ти се вмирисва и гъбясва миещата част.
Супер маневрената глава се върти на 360°и почиства и най-труднодостъпните места. За разлика от подобни подочистачки на пазара микрофибърната подложка (кърпа) за многократно почистване отстранява праха и замърсяванията само с едно движение. Микрофибърната кърпа може да се използват до 120 пъти и да се пере в пералня.
Подочистачката Спрей моп не се нуждае от батерии и електричество.
Уредът е идеален за семейства с деца и (или) домашни любимци за поддържане на отлична хигиена. Добави малко мек препарат или използвай Спрей моп само с вода, за да блестят подовете от чистота, без да се притесняваш да оставяш децата да играят върху тях. Уредът е супер функционален, използва се лесно и бързо и е необходим за всяко домакинство.
Забравете пълненето на кофи - само пръскате и забърсвате!
Открий Спрей моп, почиствай с усмивка!
ID: 106999869

Влез в своя OLX акаунт или създай нов, за да се свържеш с този продавач

Потребител

Георги Иванов

В OLX от декември 2017 г.
Последно онлайн 03 август 2021 г.

Влез в своя OLX акаунт или създай нов, за да се свържеш с този продавач

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua