1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Телевизори
  4. Телевизори
  5. Телевизори - Област Пловдив
  6. Телевизори - Бенковски
Philips 26PF4310/10
Philips 26PF4310/10
Добавена 01 септември 2021 г.

Philips 26PF4310/10

30 лв

ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Доставката се поема от: купувача, лично предаване

  • Състояние: използвано

Описание

Телевизор за ремонт или части,има звук,няма картина.Здрава матрица,без дистанционно.
Philips UVSH QD26WL01-REV01
Model 26PF4310/10
HD (High Definition)
Насладете се на изключителното качество на изображението на истинския телевизионен сигнал с висока разделителна способност и бъдете напълно готови за HD (High Definition) източници, като HDTV програми, DVD дискове със син лазер (Blue-ray) или HD-DVD. Готовността за HD е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, показващ преимуществата на разделителната способност и качеството на картината на телевизионния сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.
Crystal Clear III
Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.
2D гребенчат филтър
Гребенчатият 2D филтър разделя информацията за цветност от тази за яркост, за да може двете да се обработят поотделно с цел подобряване на разделителната способност и минимизиране на изкривяванията.
LCD WXGA дисплей, 1280 x 768p
Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана ви предлага HD разделителна способност от 1280 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.
Virtual Dolby Surround
Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.
Компактен дизайн
Картина в графика
Картина в графика представлява малък прозорец в основната картина, който ви позволява да наблюдавате данни/графика на вашия основен телевизионен екран. Дава възможност едновременно да гледате данни/графика и телевизионната програма.
PC вход
С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.
ID: 126516764

Потребител

Румен Стефанов

В OLX от ноември 2011 г.
Последно онлайн днес в 3:48

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua