Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Парцели
 5. Парцели - Област София-област
 6. Парцели - Нови хан
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Петдесет имота в близост до Нови Хан София
Добавена 11 януари 2022 г.

Петдесет имота в близост до Нови Хан София

37500

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 70.22

 • Квадратура: 534 кв.м

 • Регулация: В регулация

 • Вода: С вода

 • Ток: С ток

 • Особености: канализация, виза, жил.строителство

Описание

Авифа ЕООД продава петдесет имота с различна големина от 534 кв.м до 951 кв.м и предназначение за жилищно строителство , намиращи се в местност Милковица до Сентръл парк ризорт, село Нови Хан, община Елин Пелин, София област. Селото отстои на 7.3 км южно от гр. Елин Пелин, на 26 км югоизточно от столицата София. Релефът е високо равнинен, със средна надморска височина от 550 м. Поради близостта с магистрала Тракия и бързият достъп до столицата селото е предпочитано за постоянно местоживеене.
Това е проект, който предвижда, бъдещите собственици на имоти, да придобият собственост върху готови терени за строеж на еднофамилни жилищни сгради. Устройствените показатели позволяват във всеки имот: • Височина на застрояване – до 7 метра кота корниз;• Плътност на застрояване – до 20 %;• Интензивност на застрояване – 0.5;• Озеленяване – 60 %;• Начин на застрояване – свободно. Параметрите позволяват застроена площ на една къща, според площта на имота, от 106 кв.м. до 190 кв.м. и поне двойно по – голяма разгъната застроена площ, при богато озеленяване и простор между отделните сгради и имоти.
Всеки един от имотите се предвижда да бъде достъпен по двупосочния асфалтов път на квартала (4.50 м), с тротоари от двете му страни (общо 1.50 м), с изградено улично LED осветление.
На тротоара пред всеки два съседни имота, да е монтирана разпределителна ел.касета, която е захранена с ел. кабел и напрежение 220 V от собствен на квартала трафопост.
Захранването на квартала с вода с добри показатели, (ще може да се използва за пиене), е решено от собствен водоизточник. Всеки имот се предвижда да е водоснабден , като площадковия водопровод е доведен до водомерна шахта зад имотната граница.
Зад имотната граница на всеки имот е заложено коляно на канализационната мрежа на квартала, която е осигурена със съвременна локална пречиствателна станция и заустена в протичаща надолу по склона река Търнавска.
Зад имотната граница на всеки имот е заложено коляно и на дъждовната канализация на квартала, която събира дъждовните води от всички имоти и от асфалтовия път и я отвежда в близката река.
В тротоарите на квартала са заложени пожарни хидранти, осигуряващи нужното количество вода от резервоар за цели на евентуално пожарогасене.
Успоредно на мрежата за ел.захранване, е изградена тръбна мрежа, в която при Ваше желание доставчик може да прокара оптичен кабел.
Проектът не предвижда създаването на комплекс от затворен тип.
В така обособеният комплекс е предвидено изграждането на Детска градина и търговски обект както и специална спирка автобусна спирка.
Имотите се продават с виза за строеж, а за улеснение фирмата разполага с архитектурно бюро.
По време на строителството ще имате възможност и условия да ползвате вода и ел. захранване от изградените инфраструктурни връзки.
Изграждането на така описаната инфраструктура се предвижда да завърши до септември 2022 година. Цена 70 евро/кв.м с ДДС.
За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот.
ID: 129188815
Aвифа ЕООД

Потребител

Авифа ЕООД

В OLX от март 2018 г.
Последно онлайн днес в 8:18

Локация

За нас

„Авифа“ ЕООД е компания, на която една от дейностите е консултантска и посредническа при реализиране на сделки в областта на недвижимата собственост както на българският така и на европейският пазар. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на своите клиенти.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua