Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Парцели
 5. Парцели - Област Варна
 6. Парцели - Калиманци
Парцел в Варна, област-с.Калиманци площ 1162 цена 23000
Парцел в Варна, област-с.Калиманци площ 1162 цена 23000
Добавена 19 октомври 2021 г.

Парцел в Варна, област-с.Калиманци площ 1162 цена 23000

23000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 19.79

 • Квадратура: 1162 кв.м

 • Регулация: В регулация

 • Вода: Без вода

 • Ток: Без ток

Описание

ИВЕДА ИМОТИ ПРЕДЛАГА ПАРЦЕЛ В С.КАЛИМАНЦИ ! НА 15 КМ. ОТ ВАРНА! Площ:1162 кв.м. Село с чуждестранен интерес и добре развит селски туризъм. Климатът и спокойната природа го прави предпочитана дестинация. Подходящ за строителство на еднофамилна къща. Тока и водата са в съседство на имота. Възможност за закупуване на съседен парцел с площ от 1364 кв.м. на цена 25000Е.Реф. номер: 16410.

Иведа имоти- доверете се на опита! Реални оферти- квадрати, райони, цени! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката Ви изгодна и успешна! Проучване на пазара, организиране на огледи, изготвяне на документи- НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Разгледайте и други наши предложения на:http://iveda.bg/
ID: 127714076
Иведа имоти

Потребител

Facebook connected icon

Деяна Маринова

В OLX от март 2016 г.
Последно онлайн днес в 15:40

Локация

За нас

Агенция за недвижими имоти „ИВЕДА“ е създадена през 2016г. в гр. Варна от екип от брокери с богат професионален опит в посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко–продажби, наемни отношения и консултации при инвестиране в недвижими имоти. Услугите, които предлагаме са: - Посредничество при покупко-продажба и наемни отношения на всички типове имоти – апартаменти, къщи, парцели, търговски помещения и други; - Първоначална консултация, проучване на пазара и определяне на пазарна цена; -Организиране на огледи; -Професионална помощ в намирането на точния имот; -Изработване на маркетингова и рекламна стратегия за продажба/ отдаване под наем на имота в оптимален срок; -Инвестиционно консултиране; -Договаряне на условията по сделката; -Изготвяне на цялостната документация за успешно реализиране на сделка; -Юридически консултации и правна защита по сделката; -Успешно финализиране на сделката. Ние разполагаме с огромна база данни с оферти в гр. Варна и областта, обхващаща всички сегменти на пазара- градски и вилни имоти, парцели, бизнес предложения и др., която се актуализира и обновява ежедневно, следвайки стабилната рекламна стратегия на фирмата. Фирмата ни има дългосрочни амбиции в бизнеса с недвижими имоти, затова залага на професионализма и коректността. Основен принцип на работа на фирмата е защита интересите и инвестициите на нашите клиенти! Прецизното обслужване при осъществяване на сделки с недвижими имоти, съчетано с висока професионална мотивация и екипно сътрудничество са ключовите елементи на нашата визия за развитие. Чрез прилагането на стабилна пазарна стратегия, строго ориентирана в полза на клиента, агенция "ИВЕДА" цели успешно да отговори на условията на променливия пазар и на нуждите на взискателния клиент. Потърсете професионалната помощ на нашия екип и ние ще се погрижим вместо вас за всичко, свързано с успешното приключване на сделката! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката/ продажбата ви изгодна и успешна! "ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА"!

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua