1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Парцели
 5. Парцели - Област Варна
 6. Парцели - Аврен
парцел к-к Камчия- Кателиев
Добавена 26 юли 2021 г.

парцел к-к Камчия- Кателиев

130000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 39.76

 • Квадратура: 3270 кв.м

 • Регулация: В регулация

 • Вода: С вода

 • Ток: С ток

Описание

Матекс продава парцел в регулация в к.к. Камчия, на 700 м от плажа и на 200 м.от реката. Парцела е изцяло ориентиран на юг с изглед към морето и реката. Предназначение - за жилищно строителство.
с параметри - плътност 30%, КИНТ- 1.00.В близост до парцела преминава канал към пречиствателната станция. До имота се стига по асфалтов път. Подходящи за самостоятелни къщи или хотелски комплекс. За контакт 08*******04
ID: 123062929
Матекс имоти ЕООД

Потребител

Facebook connected icon

Мартин Кателиев

В OLX от октомври 2014 г.
Последно онлайн днес в 11:17

Локация

За нас

„Матекс Имоти” е основана от екип с дългогодишен опит в сферата на търговията с недвижими имоти. Дейността на дружеството е ориентирана към индивидуалните търсения на всеки клиент, бил той корпоративен или физическо лице, като предлага експедитивно и качествено обслужване.Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база - данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме ежедневно и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Добрата професионална подготовка на нашите служители, солидната база данни, с която разполага компанията, както и асоциираните ни партньори в страната са в състояние да осигурят правилното решение за Вашият Недвижим имот.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua