Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Домакински уреди
  4. Ютии
  5. Ютии - Област Пловдив
  6. Ютии - Асеновград
Парна ютия Tefal DT6130E0
Парна ютия Tefal DT6130E0
Парна ютия Tefal DT6130E0
Добавена 30 юли 2022 г.

Парна ютия Tefal DT6130E0

69.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Парна ютия Tefal DT6130E0
Спецификация:

Най-лесният и бърз уред за гладене с пара от Tefal
Уредът за гладене с пара Tefal Access Stean First предлага бързо гладене. Загрява за 15 секунди, за да гарантира бързи резултати. Уредът може да се използва безопасно върху всякакъв вид плат, дори и върху най-деликатния за по-голямо удобство при употреба.

Уред за гладене с пара Tefal Access Steam First: Най-лесният и бърз уред за гладене с пара от Tefal
Уредът за гладене с пара Tefal Access Steam First предлага висока производителност в компактно устройство за перфектна грижа за тъканите всеки ден. Интелигентният дизайн предлага удобна и безпроблемна употреба, така че да можете да постигнете безупречнен вид за кратко време. Насладете се на ефективно гадене благодарение на бързото загряване до 15 секунди, мощността от 1300 W и постоянното подаване на пара до 20 гр/мин. Бутонът за пара и подвижният контейнер за вода гарантират лесна употреба всеки път. Access Steam First е идеалното устройство за безопасно гладене на всякакъв вид плат, без да е необходимо да използвате дъска за гладене.

Уред за гладене с пара Access Steam First DT6130E0

Ултра лек: наслаждавайте се на лесна и удобна употреба всеки път благодарение на дизайна и олекотеното тегло;
Бързо загряване: Уредът е готов за употреба само за 15 секунди, идеален за бързо премахване на гънки или корекции в последната минута;
Висока производителност: 1300 W мощност гарантира лесна употреба всеки ден;
Перфектни резултати: постоянно подаване на пара до 20 гр/мин, която гарантира най-добри резултати всеки ден;
Без дъска за гладене: благодарение на уреда за гладене с пара Access Steam First вече няма да се нуждаете от дъска за гладене, като по този начин спестявате време и място;
Всекидневна употреба навсякъде и по всяко време: уредът ще ви позволява да гладите всеки ден и дори при пътуване поради ниското си тегло и 70 мл контейнер за вода;
Универсален: Идеален за всякакъв вид плат;
Дезинфекцира: парата убива бактериите и премахва миризмите, като по този начин освежава тъканите всеки път.
Усетете разликата с ултра леката рамка. Грижата за дрехите никога не е била по-удобна.
Постоянното подаване на пара до 20гр/мин предлага надеждни резултати, идеални за корекции в последната минута, за да изглеждате добре у дома и на път.
Благодарение на уреда за гладене с пара Steam Access First вече няма да се нуждаете от дъска за гладене, като по този начин ще спестите време и пространство в дома си.
Интелигентният дизайн гарантира удобно гладене както у дома, така и при пътуване.
Парата убива бактериите и премахва миризмите, като по този начин всеки път дезинфекцира и освежава тъканите.
Възползвайте се от корекции в последния момент и гладене с пара, което е безопасно за всички материи, дори и най-деликатните като коприна.
Със 70-милилитров подвижен резервоар за вода можете спокойно да зареждате уреда по време на употреба, без да е необходимо време за охлаждане, за да се наслаждавате на неограничената свобода на парата. Благодарение на бутона за пара по ваше желание, парата се активира само когато Ви е необходима, за по-безопасна употреба всеки ден.
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
ID: 130731447
Ивета 78 ЕООД

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua