1. Заглавна страница
  2. Автомобили, каравани, лодки
  3. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти
  4. Аксесоари
  5. Аксесоари - Област София-град
  6. Аксесоари - София
  7. Аксесоари - Младост 2
Парктроник Parkmatic Pro със звук
Парктроник Parkmatic Pro със звук
Парктроник Parkmatic Pro със звук
Парктроник Parkmatic Pro със звук
Парктроник Parkmatic Pro със звук
Добавена 17 септември 2021 г.

Парктроник Parkmatic Pro със звук

180 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Тип: Други

  • Състояние: ново

Описание

Заден парктроник Parkmatic Pro 4121 с високо качество на изработка, произведен от компанията Centrum Foreign Trade and Electronics Ind.Ltd.Co. Изключително полезен при паркиране и намалена видимост. Снабден с 4 водоустойчиви сензори и зумер.
Парктроникът е окомплектован с различни видове глави, което позволява да бъде монтиран по два различни начина:
1. Стандартен монтаж : след направата на 20mm отвори, датчиците се вкарват от външната страна на бронята. Главата на датчика завършва с периферия, която не позволява потъването на датчика навътре.Три комплекта адаптори за наклон – 3, 6 или 12°. Размерът на датчика е 23mm.
2. Монтаж с фабричен изглед : при този монтаж е задължително сваляне на бронята, тъй като датчиците се монтират от вътрешната й страна. По този начин погледнато отвън те стават наравно с бронята. При тях липсва стандартната периферна шапка, което прави размерът на датчиците много малък – 16,4mm.
Парктроникът издава звук чрез сигнализатор, скрит в автомобила, чиято честота се увеличава, когато автомобилът се приближава към препятствието
Датчиците са черни на цвят и са предназначени за боядисване в цвета на колата. Срещу сумата от 25лв изпращаме датчиците за боядисване в точния цвят на Вашия автомобил, с боя направена по номер.
Време за обновяване на разстоянието до препятствието – 8 милисекунди.
Гаранция 12 месеца.
Цена за стандартен монтаж от външната страна: 180лв
Цена за монтаж с фабричен изглед: 230лв.
Може да ни намерите на адрес гр. София, жк „Младост 2” блок 259А, партер от понеделник до петък от 9:30 до 18:00, събота от 10:00 до 16:00, неделя- само с предварително уговорен час, телефон за връзка 08********88.
За повече информация за всички продукти и карта на адреса
вижте на www.ss-systems.org
ID: 117691927
SS-SYSTEMS

Потребител

Ивелин Илиев

В OLX от юли 2011 г.
Последно онлайн днес в 17:00

Локация

За нас

SS Systems извършва проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност, Сигнално-Охранителни Системи – СОТ , Системи за Видеонаблюдение, Окабеляване, Монтаж на Автоаларми и Парктроник системи, Качествено, бързо и Евтино ! Стремим се да се развиваме и да постигаме успех, работейки коректно и качествено в договорените срокове на конкурентни цени.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua