Бизнес
Доставката се поема от: купувача, лично предаване
Състояние: ново
OLX Доставка
Описание
Уред за Sous Vide/Сю Вид QUIGG MD 18494
Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”,
идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”.
При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик
и се приготвя на ниска температура за дълго време
Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас,
като се цели да се постигне наситен аромат,
сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите.
Температурата е ниска и е изключено завиране,
а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до
постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин.
Именно този процес прави месото по-крехко от всякога.
Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също
с обработката на ниска температура и във вакуум.
Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене.
Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си.
Същото важи и за плодовете.
При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна,
затова уреда разполага с голям цифров LCD екран.
На него може да видите избраната от вас температурата от 40°С до 95°С
и времето за готвене до 72 часа.
Kорпуса на уреда е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана.
Стъкленият капак на уреда Quigg MD 18494, дава възможност да следите процеса на приготвяне на храната.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип-Уред за готвене с вакуум
Уред за бавно готвене
Употреба-Домашна
Капацитет-6 L
Функции Автоматично изключване
Термостат
Запазване на топлината
Брой програми-2
Тип програми:
Риба
Печене
Морски дарове
Материал-Инокс,Пластмаса,Стъкло
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Мощност 520 W
Тип контролен панел:
Механичен
Дигитален
Температурен спектър на потока-40 - 90 °C
Захранващо напрежение-220 V
Уреда е нов,мостра от магазин
Внос Германия
При нас получавате също:
- отстъпка от 30% на доставките по Еконт.
- фактура по ДДС /по желание на клиента/.
Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”,
идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”.
При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик
и се приготвя на ниска температура за дълго време
Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас,
като се цели да се постигне наситен аромат,
сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите.
Температурата е ниска и е изключено завиране,
а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до
постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин.
Именно този процес прави месото по-крехко от всякога.
Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също
с обработката на ниска температура и във вакуум.
Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене.
Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си.
Същото важи и за плодовете.
При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна,
затова уреда разполага с голям цифров LCD екран.
На него може да видите избраната от вас температурата от 40°С до 95°С
и времето за готвене до 72 часа.
Kорпуса на уреда е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана.
Стъкленият капак на уреда Quigg MD 18494, дава възможност да следите процеса на приготвяне на храната.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип-Уред за готвене с вакуум
Уред за бавно готвене
Употреба-Домашна
Капацитет-6 L
Функции Автоматично изключване
Термостат
Запазване на топлината
Брой програми-2
Тип програми:
Риба
Печене
Морски дарове
Материал-Инокс,Пластмаса,Стъкло
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Мощност 520 W
Тип контролен панел:
Механичен
Дигитален
Температурен спектър на потока-40 - 90 °C
Захранващо напрежение-220 V
Уреда е нов,мостра от магазин
Внос Германия
При нас получавате също:
- отстъпка от 30% на доставките по Еконт.
- фактура по ДДС /по желание на клиента/.
ID: 139955817
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 22 май 2024 г.
Нов! Уред за готвене във вакуум Sous Vide/Сю Вид QUIGG MD 18494
85 лв.
Потребител
Локация