Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Навигация
  4. Навигация - Област София-град
  5. Навигация - София
  6. Навигация - Лозенец
НОВ Garmin GPSMAP 66i
Добавена 25 ноември 2021 г.

НОВ Garmin GPSMAP 66i

1085 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача, лично предаване

  • Състояние: ново

Описание

НОВ Garmin GPSMAP 66i
24 месеца гаранция

Издръжлив ръчен GPS с inReach сателитна комуникация и TopoActive Europe карта
Голям 3-инчов цветен дисплей, който е видим на пряка слънчева светлина
Задействайте интерактивен SOS до центъра за наблюдение и спасяване на GEOS 24/7; двупосочен обмен на съобщения през 100% глобална сателитна мрежа на Iridium® (изисква се сателитен абонамент)
Предварително инсталирана Garmin TopoActive Европа карта и сваляне на BirdsEye сателитни изображения директно на устройството (без годишен абонамент); включва няколко глобални навигационни спътникови системи (GNSS) и навигационни сензори
Клетъчната свързаност Ви позволява да осъществите достъп до Active Weather прогнозите и Geocaching Live
Съвместим с уеб сайта и приложението на Garmin Explore ™, които ви помагат да управлявате маршрути, тракове и точки и да преглеждате статистическите данни
Вградена, презареждаема литиева батерия осигурява до 35 часа живот на батерията в 10-минутен режим на проследяване; 200 часа в режим Expedition с 30-минутни интервали за проследяване

Прецизната Garmin навигация и глобалната комуникация са събрани в GPSMAP® 66i премиум GPS ръчния навигатор с inReach® сателитна технология.

Създаден за тежки преходи
Здравият GPSMAP 66i отличава с голям 3-инчов цветен дисплей, който можете да виждате дори при ярка слънчева светлина. Ако сте на открито за дълго време, можете да включите режим Expedition и да получите до 200 часа живот на батерията, докато използвате inReach технология. В стандартния режим на проследяване получавате до 35 часа живот на батерията и устройството Ви ще запази местоположението Ви на всеки 10 минути.

inReach сателитна комуникация
Поддържането на връзка е от жизненоважно значение, дори на по-малко предизвикателни пътувания. Използвайки inReach технология (изисква се абонамент), този преносим ръчно устройство Ви позволява да задействате SOS към екипа за спешно реагиране на GEOS 24/7 за интерактивна поддръжка при спешен случай. Той също така дава възможност за двупосочно изпращане на съобщения и LiveTrack споделяне на местоположението чрез 100% глобална сателитна мрежа на Iridium, така че да можете да поддържате контакт с близки, съотборници, щабове и др.

Навигирайте с увереност
GPSMAP 66i е оборудван с най-добрата Garmin навигация. Предварително инсталирана Garmin TopoActive Europe предоставя подробен топографските изгледи с върхове, паркове, крайбрежия, реки, езера и географски точки. Изтеглянето на BirdsEye сателитни изображения директно на устройство осигурява фотореалистични изгледи с висока разделителна способност на Вашия маршрут - без годишен абонамент. Поддръжката на мулти-GNSS комбинирана с алтиметър, барометър и компас навигационни сензори Ви позволява да проследявате и навигирате в предизвикателни среди.

Информация за времето
Безжичната клетъчна свързаност Ви позволява да осъществите достъп до Active Weather за актуални прогнози, включително прогнозни карти за температура, вятър, валежи и облаци - директно от устройството, когато сте свързани към Garmin Connect Mobile.

Сдвояване с мобилно устройство
Безплатното мобилно приложение Garmin Explore Ви позволява да планирате, преглеждате и синхронизирате данни, включително точки, маршрути, дейности и колекции. Прегледайте завършените дейности, докато сте все още на открито, дори когато сте извън мрежата. Приложението също така Ви позволява да синхронизирате Вашия GPSMAP 66i със съвместимо мобилно устройство, така че да имате достъп до неограничени карти, въздушни изображения и U.S. NOAA графики. Можете дори да използвате всички функции на inReach на Вашето сдвоено мобилно устройство. За по-лесно изпращане на съобщения можете да влезете в списъка с контакти на телефона си от приложението Garmin Explore, за да се свържете с по-малко натискания на бутони. Планирайте бъдещи пътувания и прегледайте предишните си дейности от уебсайта на Garmin Explore.
ID: 93105088

Потребител

ГоГо Нет

В OLX от януари 2012 г.
Последно онлайн 01 декември 2021 г.

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua