1. Заглавна страница
  2. Автомобили, каравани, лодки
  3. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти
  4. Аксесоари
  5. Аксесоари - Област Велико Търново
  6. Аксесоари - Горна Оряховица
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black
Добавена 14 септември 2021 г.

Мултифункционален FM трансмитер 4в1 предавател BC803-Black

12 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Тип: Аудио и видео

  • Състояние: ново

Описание

Пълно мултимедийно устройство за вашия автомобилМногофункционално устройство 4 в 1:


FM предавател с BluetoothЗарядно устройство за бързо зареждане 3.1AКомплект за свободни ръце с възможност за получаване на гласови команди от асистента на Google и AppleИндикатор за напрежение на електрическата система на автомобила - волтметър1. Предавателят, чрез Bluetooth 4.2 + EDR, се свързва към източника на звук (например телефон, таблет) и предава висококачествен звук чрез FM вълни към автомобилното радио.


2. Друго приложение на устройството е зарядно за кола, което поддържа бързо зареждане на устройства в стандарта Quick Charge 3.1A


Зарядното устройство има многостепенна система за защита, която осигурява стабилна и безопасна работа, като същевременно елиминира риска от повреда на зарежданото устройство.


Функция SMART - Чип за защита от късо съединение, който автоматично регулира напрежението на зареждане на устройствотоСистема за намаляване на температурата на устройствотоМодул против смущения (CB радио, FM и др.)Устройството може да бъде свързано както в 12V, така и в 24V превозни средства


3. Благодарение на вградения HD микрофон с намаляване на шума, устройството е перфектно като високоговорител за осъществяване на телефонни разговори.


Устройството поддържа поддръжката на гласови асистенти на Google и Apple.


4. Друга вградена функция е измервателното напрежение на електрическата система на автомобила - волтметър. Напрежението се показва на главния екран на устройството. Благодарение на това винаги ще имате контрол върху нивото на разреждане на батерията!


Предавателят е чисто нов, неизползван и оригинален.


Дизайнът му е добре обмислен. Посветен на всички контакти за автомобили. Той е идеален за поточно предаване на музика към радиото чрез Bluetooth, Pendrive или SD карти с памет. Това е идеално решение за тези, които искат да слушат музика в колата, но сегашното радио на автомобила не го позволява.


Най-важните характеристики на устройството:


FM предавател, работещ в технологията Bluetooth 4.2 + EDR - протокол A2DPОбхват на честотните вълни: 87,5 - 108 fmФункция за мултимедийно стрийминг (възпроизвеждане) от телефон, таблет, лаптоп и др.Пускайте музика от YouTube, Spotify, iTunes и др.Възпроизвеждане на музика от USB устройство или SD карта до 32GBСтерео звук, система за намаляване на шумаРаботи с IOS, Android, WindowsLCD екранБързо зарядно устройство Quick Charge 3.0Двоен USB порт - макс. 5V 3AСистем на високоговорителВграден HD микрофон с намаляване на шумаРаботи под 12V и 24V инсталацииПредавателят позволява безжично предаване на аудио от телефона чрез протокола Bluetooth 4.2 + EDR


Устройството е оборудвано с вграден микрофон за шумопотискане. Благодарение на това предавателят работи чудесно като комплект за свободни ръце и устройство за работа с Google, гласови асистенти на Apple и т.н.


FM предавателят е идеалното решение за хора, които искат да пускат любимата си музика, без да се налага да свързват телефона към кабела след влизане в колата!


Това устройство също ви позволява да осъществявате телефонни обаждания, без да посегнете към телефона. Предавателят има вграден микрофон, а събеседникът се чува от високоговорителите на автомобила!


Комплектът включва:


Предавател 4 в 1Естетична опаковка

ID: 126687116
Авто К2 ЕООД

Потребител

Facebook connected icon

АВТО К-2 ЕООД

В OLX от март 2013 г.

Онлайн

Локация

За нас

Директен вносител на автокозметика , лед автомобилно осветление , ксенон системи , автомобилни тапицерии , декоративни тасове , комплекти за полиране на авто стъкла,фарове и автомобилната боя,инструменти и консумативи.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua