Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Спортни стоки
  4. Фитнес уреди
  5. Фитнес уреди - Област Пловдив
  6. Фитнес уреди - Пловдив
  7. Фитнес уреди - Център
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Метална гимнастическа стълба
Добавена 13 октомври 2021 г.

Метална гимнастическа стълба

345 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Метална гимнастическа стълба 230 x 81 см MH -U204 - Marbo Sport
Гласът на нашите клиенти има значение! Този път не е по -различно. За да отговорим на вашите очаквания, ви представяме изцяло нов продукт от серията Home, който включва оборудване за упражнения у дома - MH -U204 гимнастическа стълба, (шведска стена).

Всеки може да упражнява на нашите гимнастически стени! Няма значение възрастта, пола или физическото ви състояние. Той ще отговаря напълно на изискванията на спортистите, но и на хората, които тепърва започват своето приключение със спорта. Това е перфектното оборудване за тренировки за общо развитие, които включват много мускулни групи едновременно.

Гимнастическата стълба е изработена от най -висококачествени материали, подложена на прецизна лазерна обработка и изградена от солидна структура от профили с размери 40 mm x 40 mm. Благодарение на това можете да създадете свой собствен домашен фитнес на най -високо ниво, без да е необходимо да инвестирате в допълнително оборудване за тренировки.

Здрава и стабилна конструкция, монтирана на стената

Трайността е характеристика на всяко професионално фитнес оборудване. Само здрави, издръжливи и добре направени стълби ще ви позволят да провеждате ефективно обучение по безопасен начин. Структурата на нашата стълба е изработена от дебели профили, което гарантира нейната издръжливост, докато 12 монтажни отвора, с които е прикрепена към стената, гарантират нейната стабилност и максимална безопасност по време на тренировка.

Надеждни 30 мм стъпала

Ние сме една компания на пазара, която отговори на очакванията на клиентите и напълно премахна проблема с въртенето на стъпалата около оста им! Благодарение на дебелите и удобни 30 мм стъпала можете напълно да забравите за този проблем. Използвали сме решение, което значително ще увеличи комфорта ви по време на тренировка. Нашите стъпала се завинтват с винтове, благодарение на което гимнастическата стълба е напълно безопасна.

Разнообразие от упражнения

Много варианти на изпълняваните упражнения със сигурност са едно от най -големите предимства на нашите гимнастически стени. Шведската стена, може да се използва по време на коригиращи упражнения, както от деца така и от възрастни които, изпълняват физически и дори рехабилитационни упражнения.

Възможност за закупуване на Мултифункционална dip-станция 2 в 1

Можете да настроите нашата стълба според вашите нужди. Можете свободно да го разширите с нови елементи. Ние ви даваме възможност да добавите Мултифункционална dip-станция 2 в 1 MH-U205, благодарение на което ще увеличите обхвата на упражненията.

Ключове за монтаж

Комплектът включва ключове за сглобяване, благодарение на които можете ефективно да сглобите стълбата.

Спецификация:

Височина : 230 см.
Ширина : 81 см.
Разстояние между стъпалата: 24 см.
Ширина на стъпалата: 81 см.
Профили : 40 х 40 мм.
Материал :стомана

Официален вносител за България: “ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.Пловдив
ID: 127685518
Фаворит Спорт БГ ООД

Потребител

Alex

В OLX от април 2012 г.
Последно онлайн днес в 0:46

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua