Бизнес
Доставката се поема от: продавача
Състояние: ново
Описание
Каменната мелница за зърно е предназначена за мелене на различни видове зърнени култури – лимец, спелта, ръж, пшеница, ориз, елда, камут и други. Не се препоръчва меленето на мазни зърна - това задръства камъните и се налага разглобяване и основно почистване. С такава мелница в домашни условия ще смелите прясно брашно необходимо за 1 хляб само за 5-6 минути! Ние българите ядем хляб всеки ден, той е една от основните ни храни. Защо тогава ХЛЯБЪТ да не е най-полезното нещо на трапезата ни?! Ето защо, да имате ежедневно прясно смляно, истинско, пълнозърнесто брашно със запазени всички хранителни и полезни вещества, без подобрители, без набухватели, без консерванти е несъмнено много добра стъпка към по-здравословен живот за цялото семейство. Предназначение: за домашна употреба.
Смилане на различни видове брашна от ориз, ръж, лимец, просо, елда, леща можете да видите в това ВИДЕО.
Употреба: предназначена за домашно ползване
Дървесина: масивна, естествена липа или бреза
Мелнични камъни: слитъци от естествен минерал корунд
Диаметър на камъните: 90 мм.
Двигател: индустриален двигател със защита от претоварване и обезопасеност за деца
Скала за регулиране на степента на смилане: от фино до едро
Капацитет на фунията: 500 гр.
Непрекъсната работа: до 20 мин.
Капацитет на мелене: от 100 до 300 гр./мин. (в зависимост от вида зърно и едрината на смилане)
Размери: Н 310мм; Ø 190 мм
Тегло: 7,8кг
Височина до улея за брашно: 123 мм.
Мощност: 370 W; 230 V; 50 Hz
Гаранция: 2 години (при домашна употреба)
Произведено в България!
Пригответе сами пълнозърнесто брашно с българската каменна мелница за зърно! Най-полезният хляб се прави от брашно от цели зърна, без добавки, набухватели, подобрители или консерванти. А къде можете да намерите такова брашно? Различното при брашното приготвено с домашна мелничка в сравнение с това от индустриалните мелници е, че домашната мелница е малка и не загрява брашното при мелене. Така се запазва зародиша на зърното, а там са най-ценните ензими и белтъчини за човека. Естествените ензими се запазват живи, а брашното е винаги прясно и по-ароматно.
Изберете българското!
Смилане на различни видове брашна от ориз, ръж, лимец, просо, елда, леща можете да видите в това ВИДЕО.
Употреба: предназначена за домашно ползване
Дървесина: масивна, естествена липа или бреза
Мелнични камъни: слитъци от естествен минерал корунд
Диаметър на камъните: 90 мм.
Двигател: индустриален двигател със защита от претоварване и обезопасеност за деца
Скала за регулиране на степента на смилане: от фино до едро
Капацитет на фунията: 500 гр.
Непрекъсната работа: до 20 мин.
Капацитет на мелене: от 100 до 300 гр./мин. (в зависимост от вида зърно и едрината на смилане)
Размери: Н 310мм; Ø 190 мм
Тегло: 7,8кг
Височина до улея за брашно: 123 мм.
Мощност: 370 W; 230 V; 50 Hz
Гаранция: 2 години (при домашна употреба)
Произведено в България!
Пригответе сами пълнозърнесто брашно с българската каменна мелница за зърно! Най-полезният хляб се прави от брашно от цели зърна, без добавки, набухватели, подобрители или консерванти. А къде можете да намерите такова брашно? Различното при брашното приготвено с домашна мелничка в сравнение с това от индустриалните мелници е, че домашната мелница е малка и не загрява брашното при мелене. Така се запазва зародиша на зърното, а там са най-ценните ензими и белтъчини за човека. Естествените ензими се запазват живи, а брашното е винаги прясно и по-ароматно.
Изберете българското!
ID: 121115424
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 19 май 2025 г.
Мелница за брашно, каменна, домашна
590 лв.
Потребител
Локация