Бизнес
Състояние: ново
Описание
Ножът на главния готвач е предназначен за рязане на плодове и зеленчуци, кореноплодни зеленчуци, полуфабрикати, разфасоване на месо, риба и птици.
Кухненският нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, изработен от стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.
Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина. Заточването на ножа е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.
Ножът има превъзходно острие, което е заточено до японско съвършенство. Изработеното по японска традиция по трислойна схема острие осигурява на ножа бръснеща острота и няма да остави равнодушен дори и най-капризния купувач.
Купувайки кухненски нож за готвачи Tojiro, серия Western, вие купувате истинско японско качество за дълги години.
Дръжката е лека и приляга в ръката ви много естествено, тя е от компресирани и ламинирани слоеве от тънки дървени листове - т.нар. pakkawood - има добра водоотблъскваща способност, много хигиенична е и е здраво фиксирана с 3 нита, за да се избегне клатене.ХАРАКТЕРИСТИКИ:- Дължина на острието: 200мм
- Обща дължина: 315мм
- Тегло: 130 грама
- Слоеве на острие: 3
- Острие: Сандвич с ядро от VG10 и страници от 13 хром неръждаема стомана
- Дебелина: 1.8мм
- Твърдост (HRC): 60-61
- Заточка: #5000
- Дръжка: Подсилен ламиниран материал pakkawood, 3 нита
- Скосяване: двойно
- Страна на произход: Япония
- Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
- Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
- Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
- Не мийте в съдомиялна машина.
- Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.
Контакт с продавача
xxx xxx xxx