Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Туризъм, къмпинг, риболов
  4. Туристическа екипировка
  5. Туристическа екипировка - Област София-град
  6. Туристическа екипировка - София
  7. Туристическа екипировка - Център
Кухненски нож Tojiro Basic Chef Knife 200мм F-317 - VG10 ламинат
Кухненски нож Tojiro Basic Chef Knife 200мм F-317 - VG10 ламинат
Кухненски нож Tojiro Basic Chef Knife 200мм F-317 - VG10 ламинат
ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Състояние: ново

Описание

Ножът на главния готвач е предназначен за рязане на плодове и зеленчуци, кореноплодни зеленчуци, полуфабрикати, разфасоване на месо, риба и птици.

Кухненският нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, изработен от стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.

Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина. Заточването на ножа е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.

Ножът има превъзходно острие, което е заточено до японско съвършенство. Изработеното по японска традиция по трислойна схема острие осигурява на ножа бръснеща острота и няма да остави равнодушен дори и най-капризния купувач.

Купувайки кухненски нож за готвачи Tojiro, серия Western, вие купувате истинско японско качество за дълги години.

Дръжката е лека и приляга в ръката ви много естествено, тя е от компресирани и ламинирани слоеве от тънки дървени листове - т.нар. pakkawood - има добра водоотблъскваща способност, много хигиенична е и е здраво фиксирана с 3 нита, за да се избегне клатене.ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Дължина на острието: 200мм
  • Обща дължина: 315мм
  • Тегло: 130 грама
  • Слоеве на острие: 3
  • Острие: Сандвич с ядро от VG10 и страници от 13 хром неръждаема стомана
  • Дебелина: 1.8мм
  • Твърдост (HRC): 60-61
  • Заточка: #5000
  • Дръжка: Подсилен ламиниран материал pakkawood, 3 нита
  • Скосяване: двойно
  • Страна на произход:  Япония
Японският кухненски нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, създаден от легендарната стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.Takefu е разработила стандарт за качество на закаляване на метала от 61 HRC, който се е превърнал в еталон при инструментите за готвачи.Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина.Заточването на режещият ръб е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.Можете да закупите комплект добри кухненски ножове Tojiro от тази линия не само за специализирана, но и за домашна употреба. Ножовете Tojiro се използват от професионални готвачи в цял свят.Дръжката буквално се слива с ръката, а процесът на готвене се превръща в просто и интересно занимание. Приятният бонус за такъв инструмент е неговата достъпна цена.Tojiro е Японска компания, специализирана в производството на висококачествени кухненски ножове.Tojiro стартира производство на ножове през 1955г. с нож за плодове от неръждаема стомана.С послание 'Повече от острота', те се стремят да осигурят не само остротата, но и усещане, че ножът приляга удобно в ръката ви, докато го използвате, превръщайки се във ваш партньор. Tojiro обединява японските традиции в производството на ножове и съвременната технологии. С други думи, те се възползват от високата ефективност на производството, на съвременните машини и качествата на кованата стомана обединени с уменията и инстинкта на занаятчиите, чрез ръчна довършителна работа и качествен контрол.Продължават да полагат усилия за внимателно производство на ножовете, така че един нож Tojiro да може да осигури най-голямо удовлетворение на клиента.Най-често използвана при производството на кухненските им ножове е ламинираната стомана. Тя се изковава по същия начин, по който се изковава традиционният японски меч 'Катана' от тамахагане.Съвети за поддръжка на ножа:
  • Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
  • Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
  • Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
  • Не мийте в съдомиялна машина.
  • Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.
ID: 138625335

Контакт с продавача

User avatar

Дулотек ЕООД

В OLX от март 2019 г.

Последно онлайн днес в 6:58

xxx xxx xxx

Добавена 24 април 2024 г.

Кухненски нож Tojiro Basic Chef Knife 200мм F-317 - VG10 ламинат

130 лв.

магазини Сорбе

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!