Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Туризъм, къмпинг, риболов
  4. Туристическа екипировка
  5. Туристическа екипировка - Област София-град
  6. Туристическа екипировка - София
  7. Туристическа екипировка - Център
Кухненски нож Fuji Cutlery Chef Knife Rasp FC-14
Кухненски нож Fuji Cutlery Chef Knife Rasp FC-14
Кухненски нож Fuji Cutlery Chef Knife Rasp FC-14
ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Състояние: ново

Описание

Японският готварски нож, както се нарича Гюйто, има много общо с традиционните европейски кухненски ножове.Ножът на главния готвач е основен готварски инструмент, който е предназначен за гастрономическа работа с месо, по-конкретно за рязане на големи парчета.Също така кухненският нож на главния готвач е доста подходящ за първично рязане на големи риби, птици, рязане на големи плодове, хляб, билки.Японският нож от серията Rasp е бюджетна версия на кухненските ножове, предназначена основно за домашната кухня. Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която се характеризира с издръжливост и пълна устойчивост на корозия.Дръжката на ножовете е с повишена ергономичност благодарение на специалното фрикционно покритие. Въпреки бюджетния диапазон, дизайнът на ножовете напълно отговаря на всички изисквания за хигиена и съвременни стандарти.Моделите са леки, удобни в ръката, така че можете да работите с тях дълго време без неприятно изтръпване и скованост на ръката.За да се повиши качеството на рязане, някои ножове са оборудвани с отвори на острието, което ви позволява да работите с меки и вискозни продукти.Благодарение на това натоварването на ръката значително намалява, рязането не залепва за острието, което означава, че домашният готвач няма да усеща дискомфорт дори по време на интензивна работа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дължина на острието: 185мм
  • Обща дължина: 300мм
  • Тегло: 140 грама
  • Слоеве на острие: 1
  • Острие: неръждаема стомана Mo-V
  • Дебелина: 1мм
  • Твърдост (HRC): 57-58
  • Заточка: #3000
  • Дръжка: термопластик GRN
  • Скосяване: двойно 
  • Страна на произход:  Япония

Японският кухненски нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, създаден от легендарната стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.Takefu е разработила стандарт за качество на закаляване на метала от 61 HRC, който се е превърнал в еталон при инструментите за готвачи.Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина.Заточването на режещият ръб е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.Можете да закупите комплект добри кухненски ножове Tojiro от тази линия не само за специализирана, но и за домашна употреба. Ножовете Tojiro се използват от професионални готвачи в цял свят.Дръжката буквално се слива с ръката, а процесът на готвене се превръща в просто и интересно занимание. Приятният бонус за такъв инструмент е неговата достъпна цена.Tojiro е Японска компания, специализирана в производството на висококачествени кухненски ножове.Tojiro стартира производство на ножове през 1955г. с нож за плодове от неръждаема стомана.С послание "Повече от острота", те се стремят да осигурят не само остротата, но и усещане, че ножът приляга удобно в ръката ви, докато го използвате, превръщайки се във ваш партньор. Tojiro обединява японските традиции в производството на ножове и съвременната технологии. С други думи, те се възползват от високата ефективност на производството, на съвременните машини и качествата на кованата стомана обединени с уменията и инстинкта на занаятчиите, чрез ръчна довършителна работа и качествен контрол.

Продължават да полагат усилия за внимателно производство на ножовете, така че един нож Tojiro да може да осигури най-голямо удовлетворение на клиента.

Най-често използвана при производството на кухненските им ножове е ламинираната стомана. Тя се изковава по същия начин, по който се изковава традиционният японски меч "Катана" от тамахагане.

 Съвети за поддръжка на ножа:

  • Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
  • Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
  • Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
  • Не мийте в съдомиялна машина.
  • Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.
ID: 138625537

Контакт с продавача

User avatar

Дулотек ЕООД

В OLX от март 2019 г.

Последно онлайн днес в 1:09

xxx xxx xxx

Добавена 24 април 2024 г.

Кухненски нож Fuji Cutlery Chef Knife Rasp FC-14

45 лв.

магазини Сорбе

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!