Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Домакински уреди
  4. Отоплителни уреди
  5. Отоплителни уреди - Област Пловдив
  6. Отоплителни уреди - Войводиново
Котли на дърва и въглища 29-116 kW
Котли на дърва и въглища 29-116 kW
Котли на дърва и въглища 29-116 kW
Добавена 30 ноември 2022 г.

Котли на дърва и въглища 29-116 kW

2790 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: продавача, лично предаване

  • Състояние: ново

Описание

Стоманени котли, предназначени за изгаряне на всякакъв вид твърди горива – дърва, въглища, брикети. Отличават се от останалите котли на твърдо гориво със Система за ротация на пламъка 3 пъти, високотехнологично производство в съответствие с EN 303-5.

За поръчки се обадете на тел. 08*********99
СПЕСТЯВАНЕ НА ГОРИВО:
Котлите Модел EK3G притежават Автоматизирана система за контрол на температурата на водата – спиране на котела при достигане на настроената температура на водата и стартиране на горенето при падане температурата на водата под настроените стойности. Осигураването на въздух за горивния процес се регулита прецизно посредством Дигиталния контролен панел. По този начин котелът поддържа горивния процес при всяка желана температура на водата. По този начин се поддържа постоянна желаната температура в помещението. Възможно е контролирането на котела чрез Стаен термостат – жичен или безжичен , който не е стандартно оборудване към котела. Чрез стайният термостат се настройва желаната температурата в помещението, където е разположено устройството. При достигане желаната температура в помещението, термостатът спира котела, а при падане на температурата в помещението под желаната, термостатът пуска котела.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ:
Автоматизираната система за контрол на температурата и Системата за ротация на пламъка 3 пъти, задържат пламъка максимално дълго в горивната камера. По този начин се постига максимално топлоотдаване при завъртане на пламъка три пъти по водната риза, както и максимално редуциране на вредните емисии във въздуха. Така се постига и максимална ефективност от използваното гориво.

ПЪЛНО ИЗГАРЯНЕ:
Автоматизираната система за контрол на температурата и Системата за ротация на пламъка 3 пъти, задържат пламъка максимално дълго в горивната камера. По този начин се постига максимално топлоотдаване при завъртане на пламъка три пъти по водната риза, както и максимално редуциране на вредните емисии във въздуха. Следователно се постига и максимална ефективност от използваното гориво.

ГАРАНЦИЯ:
Котлите на твърдо гориво предлагат надеждно и икономично решение за отопление на всякакъв вид къщи, офиси и сгради с техните изключителни качества. Котлите са с Гаранционен срок 2 години и СЕ сертификат.

ПРЕДИМСТВА:
Практично зареждане и почистване на пепелника.
Съвместим със стаен термостат.
Три врати
Триходов дизайн
Циркулация на пламъка
Мониторинг на температурата на водата в системата на цифровия дисплей.
Висока ефективност
Контрол на скоростта на вентилатора
Оборудван с интегрирана електронна система

Тагове: котел на твърдо гориво, котел за дърва, котел за въглища, kotel na tvardo gorivo, kotel za durva, kotel za vuglishta
ID: 131332439
ТЕРМОЛАБ 2017 ЕООД

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!