Частна
Доставката се поема от: продавача, лично предаване
Състояние: ново
вид: Прибори, съдове за готвене
Описание
Перфектен за готвачи-ентусиасти и начинаещи!
Този луксозен комплект от неръждаема стомана 5Cr15 комбинира японска издръжливост с ергономичен дизайн за безупречен контрол и дълготрайност.
Идеален за подарък на кухненски ентусиасти!
ОПИСАНИЕ
1. Нож за рязане (Cutting knife)
Дължина: 24.48 см / 9.64 инча
Тегло: 393 г
Дебелина: 3 мм
Характеристики: Универсален тежък нож за резене на месо с кости или твърди зеленчуци.
2. Месарски нож (Butcher's knife)
Дължина: 30.17 см / 11.88 инча
Тегло: 256 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Дълго острие за разрязване на големи парчета месо и филетиране.
3. Крив нож (Curved knife)
Дължина: 27.43 см / 10.8 инча
Тегло: 245 г
Дебелина: 4 мм
Характеристики: Извито острие за прецизно рязане на месо и риба.
4. Нож за месо (Meat knife)
Дължина: 29.97 см / 11.8 инча
Тегло: 164 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Тънък и лек за фино рязане на пържоли, стекове и сурово месо.
5. Нож за разкостване (Boning Knife)
Дължина: 26.28 см / 10.35 инча
Тегло: 162 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Гъвкаво острие за отделяне на месо от кости и сухожилия.
6. Малък нож за разкостване (Small Boning Knife)
Дължина: 25.98 см / 10.23 инча
Тегло: 162 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Компактен вариант за прецизно разкостване на дребни части (пилешки крилца, ребра).
7. Универсален нож (Multi-purpose knife)
Дължина: 20.77 см / 8.18 инча
Тегло: 222 г
Дебелина: 6 мм
Характеристики: Здрав нож с дебело острие за рязане на твърди продукти.
Този луксозен комплект от неръждаема стомана 5Cr15 комбинира японска издръжливост с ергономичен дизайн за безупречен контрол и дълготрайност.
Идеален за подарък на кухненски ентусиасти!
ОПИСАНИЕ
1. Нож за рязане (Cutting knife)
Дължина: 24.48 см / 9.64 инча
Тегло: 393 г
Дебелина: 3 мм
Характеристики: Универсален тежък нож за резене на месо с кости или твърди зеленчуци.
2. Месарски нож (Butcher's knife)
Дължина: 30.17 см / 11.88 инча
Тегло: 256 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Дълго острие за разрязване на големи парчета месо и филетиране.
3. Крив нож (Curved knife)
Дължина: 27.43 см / 10.8 инча
Тегло: 245 г
Дебелина: 4 мм
Характеристики: Извито острие за прецизно рязане на месо и риба.
4. Нож за месо (Meat knife)
Дължина: 29.97 см / 11.8 инча
Тегло: 164 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Тънък и лек за фино рязане на пържоли, стекове и сурово месо.
5. Нож за разкостване (Boning Knife)
Дължина: 26.28 см / 10.35 инча
Тегло: 162 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Гъвкаво острие за отделяне на месо от кости и сухожилия.
6. Малък нож за разкостване (Small Boning Knife)
Дължина: 25.98 см / 10.23 инча
Тегло: 162 г
Дебелина: 2.5 мм
Характеристики: Компактен вариант за прецизно разкостване на дребни части (пилешки крилца, ребра).
7. Универсален нож (Multi-purpose knife)
Дължина: 20.77 см / 8.18 инча
Тегло: 222 г
Дебелина: 6 мм
Характеристики: Здрав нож с дебело острие за рязане на твърди продукти.
ID: 144579759
Контакт с продавача
Добавена Днес в 10:10 ч.
Комплект Японски Ножове с Калъф | Неръждаема Стомана | Дървени Дръжки
249 лв.
Потребител
Локация