Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Изкуство, декорация
  4. Декорация
  5. Декорация - Област Кърджали
  6. Декорация - Чорбаджийско
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне
ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

  • OLX Доставка

Описание

Без повече болезнени вродени и грозни нокти на краката!

Никога повече не изпитвайте неудобство от врасналите нокти на краката! Отървете се от болезнените грозно изглеждащи нокти завинаги с лепенката без лепило!

Тези трайни и здрави лепенки естествено спомагат растежа на ноктите, като едновременно коригират прекомерното извиване на ноктите! Премахнете болката си!Те не само коригират деформациите на ноктите, но и ги предпазват от повторни такива!

Върнете здравите си и красиви нокти на краката и ги запазете такива завинаги! Тези лепенки коригират извивките на ноктите, като са достатъчно еластични, за да се чувствате комфортно през цялото време, докато ги носите!

Лепенките за корекция на ноктите са изработени от висококачествени материали за практична и удобна употреба.

Тъй като ноктите постоянно растат, те са склонни да се обръщат навътре, тези стикери за корекция на ноктите могат да се грижат добре за ноктите ви, да ги предпазят от този проблем и да ги освободят от болката. Корекцията е безболезнена и нежна в продължение на няколко седмици.

Професионален метод за лечение на паронихия, ефективно подобрява вродения деформиран нокът.

Професионалният пластир действа като механиката на лоста, за да промени ъгъла на растеж на ноктите и да изправи всяка страна, долният слой на залепващата повърхност на пластира е твърд и приляга добре.

Откъснете инкрустирания стикер за нокти от защитната подложка и се опитайте да не докосвате залепващата част, за да не отслабите действието му или да стане нестабилен.
Моля, натиснете стикера върху централната част на нокътя. Ако стикерът за нокти е по-голям от ширината на нокътя, използвайте ножица, за да изрежете стикера за нокти до подходящ размер преди употреба.
Моля, използвайте пръстите си, за да натиснете в двата края лепенката върху врасналите места, за да я залепите по-здраво.

Материали: Нетъкан плат, PET пластмаса, Маслено лепило

Размери на листа с 10-те лепенки: 10.5 x 4.5 см.

Размер на всяка една лепенка: 1.8 х 1.3 см. с дебелина от 0.05 см.

1 пакет съдържа 10 броя лепенки за нокти без лепило.

КАКВО Е ПАРОНИХИЯ?

Паронихията е инфекция на кожната гънка на ноктите или кожата около ноктите на ръцете и на краката. Има два вида паронихия – остра и хронична, в зависимост от механизма на протичане,причиняващия я микроорганизъм и клиничната картина. Всеки тип паронихия има много различно клинично представяне и протичане. Общото между двата вида е, че и двата са причинени от нарушаване на естествената защитна бариера на нокътя – кожната гънка и кутикулата. Нарушаване на цялостта на кожната гънка и кутикулата, може да възникне от гризане на ноктите, чоплене, прекалено агресивно обработване на кожната гънка, прекомерно излагане на вода, излагане на химически вещества и травми. След като е нарушена тази бариера, вече съществува риск от инфекция.

КАКВИ ВИДОВЕ ПАРОНИХИЯ СРЕЩАМЕ В САЛОНА

Остра паронихия, причинена от бактерии

Острите паронихии се причиняват, когато бактериите навлизат в кожната гънка около ноктите. Този тип инфекция се появява внезапно. Най-разпространените бактерии, причиняващи тези инфекции, са Staphylococcus aureus (Staph). Други често срещани бактериални виновници включват видовете Streptococcus (Strep), Pseudomonas и грам-отрицателни бактерии. Острите паронихии се изразяват в зачервена, подута и нежна на допир кожа. В зоната на инфекцията често има гноен „джоб“ и пръстът може да бъде топъл. Този тип инфекция трябва да се лекува възможно най-скоро, за да се предотврати по-нататъшното разпространение на бактериите. Най-ефективният метод и най-критичният подход за лечение е обучен специалист да дренира мястото, пълно с гной. В този случай на паронихия, приложението на антибиотично лечение без дренаж не е достатъчно ефективно. Също така е изключително важно от гнойния дренаж да се изолира точния причинител на паронияхията, за да се знае към какви антибиотици е възприемчив този организъм. Бактериалната резистентност към определени антибиотици може да представлява терапевтично предизвикателство за лекарите и затова знанието дали организмът е податлив на избрания антибиотик е наложително. Например, много често се изолира микроорганизъм, наречен MRSA (Метицилин-устойчив стафилокок). Този стафилокок не реагира на типични антибиотици и затова става изключително полезно информацията да се предоставя от ефективна култура.

Хронична паронихия, причинена от гъбична инфекция

За разлика от острата форма, хроничната паронихия се дължи на вид гъбички, влизащи в нокътната струкура, обикновено чрез нарушения в целостта на кожната гънка и кутикулата. Тези, които работят във влажна среда или са изложени на химикали, които могат да нарушат бариерата функция на кожната гънка и кутикулата, са най-застрашени. Барманите например са класическа група с висок риск, тъй като в работата си имат прекомерно излагане на вода, както и цитрусови плодове, които са кисели и могат да отслабят защитните функции на кожата. Това се превръща в перфектната среда и условие за развитие на гъбички под проксималната гънка на ноктите. Кожната гънка и кутикулата са аналогични на фугиращата смес, която се намира между плочките във вашата баня. Представете си какво би станало, ако тази фугираща смес отсъства – водата навлиза в пространството между плочките и всякакви плесени и други организми биха се развивали необезпокоявани.

Хроничните паронихии изглеждат различно от острите паронихии. Кожната гънка е наранена или напълно отсъства. Проксималната гънка на ноктите обикновено е зачервена, подута и има подпухнал вид . Нокътят също има изменения – характерни са бели петна и други повърхностни неравности по дължината на нокътната плочка. Докато проксималната гънка на нокътя и кутикулата са компроментирани, нокътят винаги ще расте с изменения. Тъй като са нужни приблизително шест месеца, за да може израстне изцяло нокътят, ако цялата му дължина има тези хронични промени, предизвикани от паронихия, тогава е ясно, че клиентът е имал този проблем поне шест месеца. Диагнозата обикновено се поставя клинично и често не е необходимо изследване. Самото третиране на гъбичната инфекция обикновено не е достатъчно – не трябва да забравяме, че причината за появата на гъбичната инфекция всъщност е нарушената бариерна функция на кожата, а самата гъбична инфекция е вторично явление. Следователно терапията трябва да доведе до възстановяване на кожната гънка и кутикулата, лечение на възпалението, както и лечение на гъбичната инфекция. Именно този троен подход оптимизира резултатите.

Възстановяването на кожната гънка като самоцел е донякъде погрешен подход – първо трябва да се опитате да разберете какво причинява нарушението на бариерните функции на кожната гънка и кутикулата и да спрете процеса. Някои от споменатите вече често срещани виновници включват гризане на нокти, късане, чоплене на кожичките, прекалено агресивно рязане на кожичките, излагане на тежки химикали и прекомерен контакт с вода. Докато има нарушение в целостта и здравината на кожната гънка, ще има и хронична паронихия.

Клиент с паронихия в салона

Паронихията е едно от най-често срещаните специфични състояния на кожната гънка на ноктите или кожата около ноктите на ръцете и на краката, които можем да срещнем салона. Като специалисти е важно да познаваме това състояние, за да можем правилно да консултираме клиента си и да го насочим към съответния медицински специалист. Избягвайте работа при наличие на възпалителен процес – съществува риск от заразяване и усложняване на ситуацията. Съветвайте клиентите си как да се погрижат за ноктите и кожата си след проведена от медицински специалист терапия за възстановяване на здравето на кожата и ноктите.
ID: 135617875

Контакт с продавача

Добавена 01 март 2024 г.

Комплект от 10 Броя Лепенки за Нокти без Нужда от Лепило Самопоставяне

7.99 лв.

По договаряне

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!